Activiteiten, eten & drinken in één pakket! Speciaal voor bijvoorbeeld personeelsfeestjes, vrijgezellenuitjes en familiedagen hebben wij een aantal pakketten samengesteld waarbij activiteiten, eten en drankjes in één arrangement aangeboden worden. Hieronder vind u een aantal verschillende pakketten, wilt u hier echter wijzigingen in aanbrengen door bijvoorbeeld de activiteit van het ene pakket te combineren met de maaltijd van een ander pakket, extra drankjes te bestellen of de activiteit te combineren met een lunch in plaats van avondmaaltijd dan kunnen wij het pakket in overleg met u volledig naar wens aanpassen of een heel nieuw programma voor u samenstellen.   

Expeditiepakket
Het activiteitengedeelte van dit pakket duurt 2,5 uur en bestaat uit water- en landonderdelen.
Een van onze instructeurs neemt u mee op een expeditie waarbij een route wordt afgelegd met kano's en vlotten. De route leidt de deelnemers langs verschillende eilandjes waar zij survivalonderdelen tegen komen zoals een stormbaan, boogschieten, touwbruggen en klimnetten.
Bij voldoende deelnemers kan de groep opgesplitst worden in twee teams die het tegen elkaar opnemen en barst de strijd natuurlijk los om wie het snelste de route aflegd en alle hindernissen samen overwint.
Na de activiteiten wordt u ontvangen in ons gezellige restaurant, op het terras of in een van onze zalen, waar de groep een heerlijke maaltijd geserveerd krijgt. De gasten kunnen kiezen uit varkenshaassaté of spareribs, geserveerd met friet, stokbrood, kruidenboter & salade.
Prijs per persoon: € 39,50 inclusief 2 drankjes per persoon
Geschikt voor alle leeftijden, minimaal aantal deelnemers: 10 personen

Robinsonpakket
Het activiteitengedeelte van dit pakket duurt 1,5 uur en bestaat uit survivalonderdelen.
Onder begeleiding van een instructeur van Haddock Watersport leggen de deelnemers een parcours af met allerlei onderdelen zoals: boogschieten, touwbruggen, hindernisbaan, blind kanoën, bandenbaan, en vlot bouwen.
Na de activiteiten wordt u ontvangen in ons gezellige restaurant, op het terras of in een van onze zalen, waar de groep een heerlijke maaltijd geserveerd krijgt: mixed grill met friet, stokbrood, kruidenboter, sausjes & salade.
Prijs per persoon: € 32,50 inclusief 2 drankjes per persoon
Geschikt voor alle leeftijden, minimaal aantal deelnemers: 10 personen

Esperitopakket
Het activiteitengedeelte van dit pakket duurt 2,5 uur en bestaat uit twee delen.
We beginnen met een kanotocht over het Weerwater van 1,5 uur in 1-persoons, 2-persoons en/of Canadese kano's naar keuze, onder begeleiding van een van onze instructeurs.
Na de kanotocht neemt de instructeur de groep mee naar het survivalterrein waar in het laatste uur een aantal survivalonderdelen gedaan worden, zoals boogschieten, hindernisbaan, bandenbaan en touwbruggen.
Na de activiteiten wordt u ontvangen in ons gezellige restaurant, op het terras of in een van onze zalen, waar de groep een heerlijk Mediterraans buffet (vanaf 20 personen) krijgt voorgeschoteld, o.a. bestaande uit: spareribs, gekruide kipvleugeltjes, gambaspiesjes, griekse salade & gegrilde groenten.
Prijs per persoon: € 47,50 inclusief 2 drankjes per persoon
Geschikt voor alle leeftijden, minimaal aantal deelnemers: 20*
*: met Mediterraans buffet te boeken voor groepen vanaf 20 personen. Bij groepen kleiner dan 20 personen kan er geen buffet worden geserveerd, wel kunnen deze activiteiten dan geboekt worden met aansluitend een diner of barbecue; prijzen op aanvraag.

Borneopakket
Het activiteitengedeelte van dit pakket duurt 2 uur en bestaat uit 1 uur landonderdelen op het survivalterrein en 1 uur wateronderdelen vanaf het strand. Onder begeleiding van een instructeur van Haddock passeren de deelnemers de verschillende onderdelen bestaande uit o.a.: boogschieten, stormbaan, blind kanoën, touwbruggen en vlot varen.

Na de activiteiten wordt u ontvangen in ons gezellige restaurant, op het terras of in een van onze zalen, waar de groep een heerlijke maaltijd geserveerd krijgt. De gasten kunnen kiezen uit varkenshaassaté of kipsaté, geserveerd met friet, stokbrood, kruidenboter & salade.
Prijs per persoon: € 39,50 inclusief 2 drankjes per persoon
Geschikt voor alle leeftijden, minimaal aantal deelnemers: 10 personen

Mysteriepakket
De naam zegt het al; we gaan natuurlijk niet helemaal verklappen hoe dit pakket er uit ziet... Maar wilt u een geheel verzorgde dag organiseren voor bijvoorbeeld een groep collega's of familieleden, dan is het Mysteriepakket een goede keuze! Vanaf het moment dat de gasten arriveren zal alles een verrassing zijn. Tijdens deze dag zullen u en uw gasten verschillende activiteiten doen, zowel op het water als op het land. Het precieze programma passen wij aan op het aantal personen, de samenstelling van de groep en het seizoen.

Natuurlijk kunnen we het programma aan de organisatoren van de dag wel verklappen en in overleg aanpassen op de groep indien nodig. Over het algemeen wordt er gekozen voor een programma van 12.00 tot 20.00 uur met lunch en avondeten, maar ook de tijden en maaltijden kunnen wij in overleg altijd aanpassen op uw wensen.
Bij het Mysteriepakket zijn zowel de lunch als diner inbegrepen, de maaltijd wordt aangepast aan het seizoen.
Prijs per persoon: € 67,50 inclusief lunch, maaltijd en 4 drankjes per persoon
Geschikt voor alle leeftijden, minimaal aantal deelnemers: 20 personen

Reserveren?
Bovenstaande pakketten kunnen op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.
Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken om het een en ander te bespreken en de locatie te bekijken of wilt u een offerte ontvangen, wij helpen u graag verder!

U kunt ons telefonisch bereiken op 036 - 5330646, via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.
 
vrijgezellenfeest almere
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief