kanoen weerwater    kano huren haddock     kano huren almere

Vanaf Haddock Watersport kunnen prachtige kanotochten gemaakt worden over het Weerwater en omstreken. Haddock heeft een aantal kanoroutes beschikbaar van ca. 1,5 tot 4 uur, of u kunt een waterkaartje meenemen bij de huur van kano's en zelf een route uitstippelen.
Of u nu voor een route langs het nieuwe stadscentrum kiest of door smalle slootjes de natuur rond het Beatrixpark wilt verkennen, met de kano komt u in hoekjes van Almere die u via de weg nooit had ontdekt.  
We hebben een uitgebreid assortiment 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano's en als u met een groep komt kunnen de deelnemers zelf kiezen of ze alleen of met meerdere personen het water op willen. De Canadese kano's zijn geschikt voor 3 personen of 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. In de 2-persoons en Canadese kano's kunnen ook kinderen meegenomen worden die nog niet zelf kunnen peddelen, zwemvesten zijn in diverse maten beschikbaar en bij de huur van een kano inbegrepen.

Kano's kunnen los gehuurd worden of u kunt reserveren voor een groep vanaf 10 personen. Wij hanteren dan een groepsprijs met een tarief per persoon in plaats van per kano en houden dan ruim materiaal beschikbaar, zodat de deelnemers op de dag zelf kunnen kiezen in wat voor kano ze willen. Groepen mogen zelf met de kano's het water op, bij groepen kinderen en jongeren verzoeken wij er voor te zorgen dat er voldoende volwassenen mee gaan om de kinderen te begeleiden. Het is natuurlijk ook mogelijk een instructeur van Haddock in te huren die helpt met het instappen, de basisbeginselen van het kanoën uitlegt en mee het water op gaat.

Prijzen:
Groepsprijs vanaf 10 personen ca. 2 uur kano's naar keuze: € 10,- per persoon.
Instructie: € 90,- per instructeur per dagdeel.
Losse verhuur kano's: zie verhuurprijzen.

Meer informatie & reserveren: 036 - 5330646, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

 

 


 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief