Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeest voor uw jarige zoon of dochter? Dan bent u bij Haddock in Almere aan het juiste adres!
Wij organiseren verschillende superleuke en actieve kinderfeestjes in Almere, zowel op en aan het water als op het land, voor kinderen vanaf 6 jaar.
Ook voor schoolklassen, kinderen die op een feest bij Haddock te gast zijn of sportteams kunnen wij een van deze activiteiten organiseren, aangepast op de groepsgrootte en leeftijden.
 

kinderfeestje haddock

Kinderfeestje 1: Piratenexpeditie

Een superleuk kinderfeest voor jongens en meisjes die houden van avontuur. Tijdens deze piratenexpeditie leggen de kinderen een tocht af die hen langs verschillende uitdagende activiteiten voert. Als echte piraten zullen de kinderen allerlei hindernissen moeten overwinnen om bij een schat te komen. We verklappen natuurlijk niet alles, maar enkele onderdelen die aan bod komen zijn kanoën, touwbruggen, klimnetten, hindernisbaan, blaaspijp- en boogschieten.
Dit kinderfeestje is het hele jaar door te boeken, in de wintermaanden wordt het programma aangepast aan het weer.  
De onderdelen worden altijd aangepast op de leeftijd van de kinderen, voor kinderen boven de 10 jaar kan de piratenexpeditie ook geboekt worden zonder schat zoeken als Weerwaterexpeditie.
De minimale leeftijd voor dit feestje is 7 jaar en elke deelnemer moet in het bezit zijn van minimaal 1 zwemdiploma.  
Dit feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.
De kosten bedragen € 150,- voor maximaal 8 kinderen. Boven de 8 kinderen komt er € 10,- per extra kind bij.
Een zakje chips en een glas limonade onderweg is inbegrepen bij de prijs.
Extra optie: Het is mogelijk dit feestje af te sluiten met een broodje hamburger en een glas limonade, de meerpijs hiervoor bedraagt € 2,50 per kind.
 


kinderfeestje survival almereKinderfeestje 2: Survivalfeestje 2 of 3 uur

Aan 't Weerwater, gedeeltelijk verscholen in het bos hebben we een superstoer survivalterrein gebouwd met verschillende onderdelen zoals o.a.: verschillende touwbruggen, klimnetten, hindernisbaan, blaaspijp- en boogschieten, bandenparcours, apenbrug en blubbertunnel. En wat is er nou leuker dan samen met je vrienden klimmen en klauteren, zwaaien en zwieren en heel heel vies worden?!
In de beschikbare tijd worden er zoveel mogelijk onderdelen gedaan, bij een survivalfeestjes van 2 uur zijn dat er minimaal 4 en bij een feestje van 3 uur minimaal 6.
Dit kinderfeestje is het hele jaar door te boeken, we kunnen de onderdelen indien nodig altijd aanpassen op het weer.
De minimale leeftijd voor dit feestje is 7 jaar en ook kinderen die nog niet in bezit zijn van een zwemdiploma kunnen deelnemen.  
De kosten voor een survivalfeestje van 2 uur bedragen € 110,- voor maximaal 8 kinderen.
De kosten voor een survivalfeestje van 3 uur bedragen € 130,- voor maximaal 8 kinderen.
Bij beide feestjes komt daar bij een aantal boven de 8 kinderen € 10,- per extra kind bij.
Een zakje chips en een glas limonade halverwege het feestje is inbegrepen bij de prijs.
Extra optie: Het is mogelijk dit feestje af te sluiten met een broodje hamburger en een glas limonade, de meerpijs hiervoor bedraagt € 2,50 per kind.

      

kinderpartijtje almere

Kinderfeestje 3: Zeilen in de Jabu of de Zwaardboot

Ben je een echte waterrat en wil je je vrienden ook enthousiast maken voor zeilen? Wij leren jullie in één middag de basis van het zeilen in een Jabu of Zwaardboot! In welke boot er les wordt gegeven is afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers.
Kinderen van 7 tot 11 jaar zeilen in een 1-persoons bootje, genaamd Jabu.
Kinderen van 12 tot 15 jaar zeilen in een 2-persoons Zwaardboot, type Topper Topaz of Laser Pico.
Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september zolang het weer het toe laat.
Dit feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd van de week geboekt worden op basis van beschikbaarheid.
De kosten bedragen € 195,- voor maximaal 8 kinderen. Boven de 8 kinderen komt er € 15,- per kind extra bij, wilt u met meer dan 10 kinderen komen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.
Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen omdat we de hele periode op het water blijven, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger en een glas limonade, de meerprijs hiervoor bedraagt € 2,50 per kind.

 

origineel kinderfeestje almereKinderfeestje 4: Windsurfen op het Weerwater

Een stoer, origineel en actief kinderfeestje voor jongens en meiden vanaf 10 jaar: een kennismakingsles windsurfen!
Vanaf het strandje aan de zuidoever van het Weerwater geven wij windsurfles aan kinderen vanaf 10 jaar. Tijdens de surfles hebben de kinderen beschikking over een eigen surfset, zwemvest en indien nodig een wetsuit. We beginnen met een korte uitleg op de kant en daarna gaan we zo snel mogelijk het water op zodat er zo veel mogelijk gesurft kan worden! De les wordt gegeven door een van onze surfinstructeurs.
Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september zolang het weer het toe laat.
Dit feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.
De minimale leeftijd voor dit feestje is 10 jaar en elke deelnemer moet in het bezit zijn van minimaal 1 zwemdiploma.
De kosten bedragen € 175,- voor maximaal 8 kinderen. Voor extra deelnemers komt daar € 15,- per kind bij, het maximale aantal deelnemers is 10.
Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen omdat we de hele periode op het water blijven, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger en een glas limonade, de meerpijs hiervoor bedraagt € 2,50 per kind.

 

zeilen kinderfeestje almere

Kinderfeestje 5: Zeilen in de Valk op het Gooimeer

In de havenkom van Almere Haven liggen de Valken van Haddock, waarmee gezeild wordt op het Gooimeer. De kinderen gaan onder begeleiding van een instructeur het water op, waar ze ervaren wat zeilen inhoudt en natuurlijk allemaal mogen meehelpen met het bedienen van het roer en de zeilen. In de Valk is plaats  voor maximaal 6 kinderen en een instructeur. Tijdens dit feest kan er op een eiland aangelegd worden voor een korte picknick, of de bemanning gooit als echte zeelieden de ankers uit om al deinend op de golven wat lekkers te nuttigen.
Voor echte stoere zeebonken kan dit feestje ook in de herfst en winter georganiseerd worden! Dikke truien aan, regenpak, muts en wanten en een thermoskan warme chocolademelk mee voor onderweg en de kinderen hebben gegarandeerd wat te vertellen na afloop!! In de winter wordt er soms gevaren op het Weerwater in plaats van het Gooimeer.
De minimale leeftijd voor dit kinderfeestje is 10 jaar en elke deelnemer moet in het bezit zijn van minimaal 1 zwemdiploma.  
Dit feestje duurt 3,5 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.
De kosten bedragen € 130,- per Valk met instructeur. Op een Valk kunnen maximaal 6 kinderen met een instructeur mee.
Bij deze activiteit is geen eten of drinken inbegrepen en is bijboeken daarvan ook niet mogelijk omdat de Valken op een andere locatie liggen, wel kunt u zelf een picknickmand meegeven aan de instructeur.

 

kanoen almereKinderfeestje 6: Kanoën op het Weerwater en omstreken

Haddock beschikt over een flink assortiment 1-persoons, 2-persoons & Canadese kano's waarmee mooie tochten door Almere gevaren kunnen worden. Tijdens dit feestje gaan we met de kinderen een leuke route kanoën, de kinderen mogen zelf kiezen in wat voor kano ze het water op willen. Onderweg kan er natuurlijk aangelegd worden voor een picknick, zwemmen of een spel.
Een kanofeestje kan met instructeur geboekt worden, maar het is ook mogelijk alleen het materiaal te reserveren en als ouder zelf met de kinderen het water op te gaan.
Dit kinderfeestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.
De minimale leeftijd voor dit feestje is 8 jaar en elke deelnemer moet in het bezit zijn van minimaal 1 zwemdiploma.
De kosten voor dit feestje bedragen, indien er wordt gekozen om met instructeur van Haddock te varen, € 130,- voor maximaal 8 kinderen, bij meer dan 8 kinderen komt er € 10,- per extra kind bij.
De huur van kano’s naar keuze, dus het varen onder begeleiding van een ouder, bedraagt  € 60,- voor 8 kinderen. Voor ieder kind extra komt daar € 7,50 bij. Wij raden aan met minimaal 2 volwassenen mee te varen.
Bij dit kinderfeestje is geen eten of drinken inbegrepen, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger en een glas limonade, de meerpijs hiervoor bedraagt € 2,50 per kind.
 
 

Algemene informatie & reserveren van de kinderfeestjes bij Haddock in Almere:
 

 • Bij alle kinderfeestjes die Haddock Watersport Almere aanbiedt waarbij we het water op, in of over gaan is een zwemdiploma voor alle deelnemers een vereiste, tijdens de wateractiviteiten zijn de kinderen daarnaast ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen.
   
 • Bij de survivalfeestjes en de piratenexpeditie zullen de kinderen erg nat en vies worden en raden wij aan echt oude kleding en schoenen aan te doen en een set schone kleding en schoenen, een handdoek en een vuilniszak mee te geven.
   
 • Onze instructeurs leveren de kinderen na een kinderfeestje afgespoelt en omgekleed weer af bij de ouders, maar zij laten de kinderen niet douchen. De reden hiervan is dat dit erg veel tijd kost, die wij liever besteden aan het kinderfeestje zelf. Er zijn douches op het terrein van Haddock, dus het is wel mogelijk de kinderen te laten douchen na afloop van een kinderfeestje, maar dit moeten de aanwezige volwassenen dan zelf begeleiden. In de douche-automaten gaat een €1,-munt. Als het douche- en toiletgebouw op slot is kunt u de sleutel lenen op kantoor. Wij gaan er van uit dat het douche- en toiletgebouw zo schoon mogelijk wordt achtergelaten.
   
 • Bij de feestjes waarbij de kinderen het water op gaan is het altijd verstandig een set droge kleding en een handdoek mee te geven voor het geval dat de deelnemer in het water beland.
   
 • Bovenstaande feestjes, m.u.v. het zeilen in de Valk, kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop in ons restaurant, wij raden hierbij aan van tevoren een tafel te reserveren.
   
 • Wij krijgen regelmatig de vraag of de ouders van de jarige mee mogen met het feestje, maar onze ervaring is dat de kinderen het spannender vinden en beter naar de instructeur luisteren als er geen ouders mee gaan.
   
 • Wilt u foto's van het kinderfeestje dan kunt u een camera meegeven aan de instructeur, let wel: dit is op uw eigen risico, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade aan uw eigendommen of die van de kinderen. Wilt u geen camera meegeven dan kunt u aan de instructeur vragen of hij of zij foto's wil maken met zijn of haar mobiele telefoon en deze naar u door wil sturen via whatsapp of email.
   
 • Heeft u vragen over onze activiteiten of wilt u reserveren? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op: 036 - 5330646, een mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of het contactformulier gebruiken.
   
 • Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.
   
 • Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per post, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op kantoor betalen.

 
kinderfeestje almere activiteiten voor kinderen piraten kinderfeestje verjaardagsfeestje voor kinderen almere kinderfeestje organiseren in almere origineel kinderfeestje  
 

 

 
 
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief