windsurfles almeresurfenweerwaterorigineel vrijgezellenuitje almere

Bij Haddock in Almere kan je leren windsurfen! Voor kleine groepen jongeren vanaf 10 jaar en/of volwassenen kunnen wij een kennismakingsles windsurfen op 't Weerwater in Almere verzorgen als originele invulling van bijvoorbeeld een teamuitje, personeelsdag, vrijgezellenuitje of onderdeel van een sportdag.

De instructeur van Haddock Almere geeft eerst een korte theorieles op de kant en laat de deelnemers kennis maken met de surfplank en het windsurfzeil, daarna gaan de deelnemers 't Weerwater op om de beginselen van het windsurfen onder de knie te krijgen. Door o.a. evenwichtsoefeningen op de plank te doen, het zeil uit het water te hijsen, feeling te krijgen met de wind en het water en natuurlijk veel te oefenen zullen de cursisten steeds een stapje verder komen.   

Bij een maximaal aantal van 12 personen is er voor elke deelnemer eigen windsurfmateriaal beschikbaar. Wetsuits en zwemvesten zijn in diverse maten aanwezig, de deelnemers hoeven zelf alleen maar zwemkleding, een handdoek en waterschoenen of een paar oude gympen die nat mogen worden mee te nemen. 

Een kennismakingsles windsurfen is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen
Minimaal aantal deelnemers windsurfles: 4
Maximaal aantal deelnemers windsurfles: 12
Duur van de les: 2,5 tot 3,5 uur
Prijzen: € 12,50 per persoon voor huur materiaal + € 90,- per instructeur per les

Een kennismakingsles windsurfen kan ook geboekt worden als kinderfeestje, kijk hiervoor op de pagina kinderfeestjes, tevens geven wij cursussen windsurfen bestaande uit 3 of 5 lessen, hiervoor kunt u kijken op de pagina windsurfcursus of bij ons cursusaanbod.

Vragen of boeken? Neem contact met ons op via 036 - 5330646, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

 

 

 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief