zeilen in valken almere valkzeilen almere
 
Zoekt u een activiteit voor een groep collega's, studenten, vrienden of familie? Denk eens aan een heerlijke dag uitwaaien op het water en kennis maken met de basisprincipes van het zeilen!  

Haddock beschikt over 10 Valken, een Valk is een 5-persoons open zeilboot met twee zeilen; een grootzeil en een fok.
Onze Valken liggen niet op onze locatie aan 't Weerwater, maar aan het Gooimeer in het centrum van Almere Haven. Doordat we vanaf deze locatie gelijk de randmeren op kunnen is het mogelijk om, afhankelijk van de beschikbare tijd en de windkracht, mooie tochten te varen naar de gezellige havens van Huizen, Muiden of Naarden of naar een van de eilandjes die in het Gooimeer liggen. Vanaf Haddock Watersport is het ca. 10 minuten rijden naar de Valken.

Op elke Valk vaart in principe een zeilinstructeur van Haddock Almere mee, maar mochten er onder uw groep ervaren zeilers zijn die vaker met dit type zeilboot gevaren hebben, dan kunnen zij in overleg zonder instructeur het water op gaan.
De deelnemers die met een zeilinstructeur van Haddock mee varen bepalen helemaal zelf hoe actief zij deel willen nemen aan het zeilen. De instructeur kan een kennismakingsles zeilen geven en de deelnemers de basis van het Valkzeilen uitleggen en laten ervaren, de deelnemers zijn echter ook geheel vrij om heerlijk te ontspannen in de boot, te genieten van de rust en het water en het zeilen over te laten aan de instructeur.

Deze activiteit kan per halve of hele dag geboekt worden en is geschikt voor jeugd en volwassenen.
Een halve dag duurt maximaal 4 uur en kan ingepland worden van 9.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 17.00 uur, een hele dag duurt maximaal 8 uur en kan ingepland worden van 9.00 tot 17.00 of van 10.00 tot 18.00 uur.
Op aanvraag kunnen wij ook meerdaagse zeilkampen of zeilweekenden voor groepen verzorgen.

Prijzen: € 55,- per boot per dag(deel) doordeweeks of € 65,- per boot per dag(deel) in het weekend + € 90,- per instructeur voor een halve dag of € 150,- per instructeur voor een hele dag.

Bovenstaande tarieven gelden ook voor privélessen Valkzeilen, voor cursussen kunt u op de pagina cursusaanbod kijken, voor losse verhuur van Valken op de pagina bootverhuur.

Heeft u vragen of wilt u deze activiteit bij ons boeken, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 036 - 5330646, via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het contactformulier.
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief