Evenementen

In november gaan we weer schilderen met Paintbar en is het tijd voor ons jaarlijkse Roofvisfestival! Neem een kijkje op de pagina evenementen

evenementenhaddock

Hijsdagen oktober 2017

De hijsdagen voor het op de kant plaatsen van de boten zijn weer gepland.
Zaterdag 14 oktober: grote boten
Zaterdag 21 oktober: kleine boten
Meer info vind u hier

zeilschool2017

Vereniging HWR

Meer informatie over de vereniging Haddock Watersport Recreatie vind u hier
vereniginghwr

Kinderfeestje vieren?

Wist u dat we bij Haddock ook kinderfeestjes verzorgen? o.a. Windsurfen, survivallen en zeilen, actief, stoer & origineel!
Meer info vind u hier

kinderfeestje haddock

Facebook

restaurant haddock almeregoedkoop restaurant almere

Onderdeel van Haddock Watersport Almere is een gezellig en sfeervol restaurant op een prachtige locatie aan het water, waar u het hele jaar door terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner.
De bar is gemaakt van een echte zeilboot en geeft het restaurant een maritieme uitstraling en ook in de rest van het pand vind u deze sfeer terug. In de zomer kunt u genieten op ons heerlijke terras aan en zelfs op het water met uitzicht op de jachthaven en de vuurtoren en in de winter kunt u binnen opwarmen bij onze houtkachel met een kom huisgemaakte snert.
 
We hebben een lunchkaart met lekkere broodjes, clubsandwiches, uitsmijters en snacks, diverse hapjes voor bij de borrel en een dinerkaart met heerlijke gerechten zoals saté, spareribs, zalmfilet en vegetarische ravioli.
 

Voordelig eten bij Restaurant Haddock in Almere

Van de menukaart kunt u al een driegangenkeuzemenu samenstellen vanaf € 21,50 en naast de menukaart serveren we doordeweeks elke dag een wisselend schippersmenu vanaf € 9,50 en van vrijdag t/m zondag een weekendmenu vanaf € 12,50. De schippersmenu's en het weekendmenu zijn elke week te vinden op de pagina schippersmenu en op onze facebookpagina
 

Wilt u met meer dan 6 personen komen eten? Reserveer dan even een tafel!

Wij raden u aan een tafel te reserveren indien u met 6 of meer personen wilt komen eten, voor kleinere gezelschappen reserveren mag natuurlijk ook, bij voorkeur telefonisch op telefoonnummer: 036-5330646.

Voor groepen verzorgen wij diverse barbecues, buffetten, diners en lunches en verhuren wij twee zalen. Heeft u iets te vieren en zoekt u hiervoor een mooie feestlocatie in Almere? Haddock Almere biedt diverse mogelijkheden voor o.a. huwelijksfeesten, personeelsuitjes en jubilea, tevens kunnen onze zalen gehuurd worden voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops of presentaties. Kijk eens op de pagina zaalverhuur of neem contact met ons op. Wij nodigen u graag uit om onze zalen te komen bekijken en maken voor iedere opdrachtgever een offerte op maat. 

  
 
restaurant haddock almereterras aan het water almereterras aan het water barbecue almere
 
 
 
 
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

routenaarhaddock

Routebeschrijving