Evenementen

Ook in de wintermaanden is er weer volop activiteit bij Haddock! Neem een kijkje op de pagina evenementen.

 Haddock Watersport evenementen locatie

 

Feestlocatie Haddock

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, huwelijk, familiedag, presentatie of vergadering?
Meer info over onze zaalverhuur vind u hier

feesthaddock

Vereniging HWR

Meer informatie over de vereniging Haddock Watersport Recreatie vind u hier
vereniginghwr

Kinderfeestje vieren?

Wist u dat we bij Haddock ook in de wintermaanden kinderfeestjes verzorgen? Het survivalfeestje kan het hele jaar door geboekt worden, actief, stoer & origineel!
Meer info vind u hier

kinderfeestje haddock

Facebook

 

Onze gezellige jachthaven is gelegen aan 't Weerwater, midden in Almere tegenover het moderne stadscentrum van Almere Stad. Jachthaven Haddock bied een oase van rust  maar ligt toch dicht bij de nodige voorzieningen en is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De haven bestaat uit bijna 400 ligplaatsen in het water voor boten van 4 tot 14 meter en ca. 80 plaatsen voor boten op trailer op de wal.

De jachthaven is voorzien van o.a. trailerhelling, elektriciteit, drinkwater, toiletten, douches en fietsverhuur. Ook voor een heerlijke lunch, borrel of diner hoeft u het terrein niet af, ons restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 9.00 uur.
Wij bieden in principe ligplaatsen aan per heel jaar, maar zoekt u een tijdelijke ligplaats voor uw boot dan kunt u altijd even contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden en tarieven.

Winterstalling voor uw boot

In de wintermaanden bieden we onze ligplaatshouders de mogelijkheid de boot op de kant te stallen. Omdat Jachthaven Haddock  niet over een vaste botenkraan beschikt huren wij hiervoor op een aantal zaterdagen in april en oktober een hijskraan die de boten op de kant komt hijsen. De grotere boten, boven de 2000 kilo, worden gestald op de Archerplaats, de boten onder de 2000 kilo worden op het terrein achter de parkeerplaats gestald.

Als er hijsdagen in aantocht zijn ontvangen alle ligplaatshouders van ons een brief met een formulier waarop aangegeven kan worden of ze gebruik maken van de winterstalling en het huren van bokken.
Kleinere boten kunnen wij tegen betaling met onze tractor te water laten of uit het water halen via de trailerhelling.

Ook voor niet-ligplaatshouders bieden wij mogelijkheden om gebruik te maken van de winterstalling, heeft u hier interesse in, neem dan contact op voor meer informatie en prijzen.

Onze jachthaven beschikt over een invalidenlift!

Als eerste en tot nu toe enige jachthaven in Nederland is onze jachthaven in Almere voorzien van een invalidenlift waarbij mensen die in een rolstoel zitten de mogelijkheid hebben om zichzelf in en uit een boot te hijsen. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust eens contact met ons op.

Een ligplaats voor uw boot huren in onze jachthaven?

Neem contact met ons op voor tarieven en informatie over beschikbaarheid van ligplaatsen, telefonisch: 036 - 5330646, door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het contactformulier.

Onze jachthaven biedt meer...

Heeft u klussen waar u zelf niet aan toe komt of heeft u hulp of advies nodig bij het schilderen en/of lassen van uw boot? Wij kunnen werkzaamheden voor u uitvoeren. Voor mogelijkheden en prijzen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Stickers 2016/2017

Om het jaar laten wij nieuwe stickers maken die op alle boten, bokken en andere eigendommen van ligplaatshouders geplakt dienen te worden zodat wij kunnen traceren welke eigenaar bij welk eigendom hoort. Sinds het begin van seizoen 2016 geven wij stickers voor 2016/2017 uit, deze zijn verkrijgbaar op het kantoor, wij verzoeken alle ligplaatshouders die dat nog niet gedaan hebben langs te komen om nieuwe stickers op te halen.

 

Jachthaven Almere vol ligplaatsen voor boten

 

Boottrailerverhuur Almere

Boottrailerverhuur Almere is een onderdeel van Haddock Watersport. Wij verhuren diverse soorten en maten boottrailers voor motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2700 kilo, het complete aanbod kunt u vinden op de website www.boot-trailer-verhuur.nl
Wilt u een boottrailer reserveren dan vragen wij u door te geven om welk type boot het gaat en de lengte en het gewicht van de boot door te geven, dan kunnen wij een passende trailer voor u klaarzetten. Voor zeilboten tot maximaal 8 meter en/of 2700 kilo hebben wij kielboottrailers te huur. Ook kunnen wij u assisteren bij het te water laten en/of vervoeren van uw boot. 

            

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief