Met vrienden, familie of collega's een dagje het water op? Bij Haddock bootverhuur kunt u zeilboten, motorboten, een sloep met schipper of een van onze kano's huren! De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven aan het Gooimeer. De motorboten en kano's huurt u bij Haddock Watersport Almere aan 't Weerwater.
Voor het vervoeren van motor- en zeilboten hebben wij diverse boottrailers te huur, ook kunnen wij uw boot voor u vervoeren, te water laten of uit het water halen met een van de boottrailers.

zeilboot huren almere  

Zeilboot huren? Een Valk is de perfecte boot!

Een Valk is een open polyester zeilboot voor maximaal 5 personen. Onze Valken liggen op het Gooimeer (in het centrum van Almere Haven). Huurders dienen eerst bij Haddock Watersport aan het Weerwater langs te komen om een huurcontract in te vullen, te betalen en peddels en zwemvesten op te halen. Vanaf Haddock in Almere is het ongeveer 10 minuten met de auto naar de Valken.
U kunt een Valk doordeweeks voor een hele dag of avond huren, in het weekend verhuren we de Valken alleen per hele dag. Wilt u meerdere dagen gaan zeilen dan is het ook mogelijk een dektent bij de Valk te huren voor een meerprijs van € 5,- per dag, met de tent erover kan er in een Valk geslapen worden.

Prijzen & tijden huur zeilboot Valk:

 • € 55,- per dag doordeweeks
 • € 35,- per avond, alleen doordeweeks
 • € 65,- per dag in het weekend
   
 • Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
 • Avond huren = 18.00 tot 21.30 uur, alleen doordeweeks

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.

.    

 

boothurenalmere

 

 

Motorboot huren? Ontdek Almere vanaf het water!

U kunt bij Haddock Bootverhuur open motorboten huren voor 6 tot 8 personen, ook hebben we kleine visbootjes voor 2 tot 4 personen.
De boten zijn van polyethyleen en voorzien van een 5-tot 8-PK buitenboordmotor. Er zijn motorboten met een stuur en er zijn motorboten waarmee u stuurt met de buitenboordmotor zelf. Een vaarbewijs is voor deze boten niet vereist, wel moet de huurder 21 jaar of ouder zijn.
Vanaf Haddock kunnen leuke tochten gevaren worden of u kunt lekker gaan vissen op 't Weerwater, een waterkaartje kunt u van ons lenen.

Prijzen voor het huren van een motorboot:

De huur van een 6-8 persoons motorboot zonder stuur bedraagt € 140,- per dag van 9.00 tot 17.00 uur inclusief een volle tank benzine. Als u de huur wilt verlengen tot 21.00 uur dan komt er € 80,- bij voor de avond.
Deze boot kan ook voor een middag gehuurd worden, hiervoor kunt u echter niet van tevoren reserveren. U kunt op de dag zelf na 11.00 uur bellen om te informeren of er nog een motorboot beschikbaar is en is dat het geval dan kunt u deze huren van 13.00 tot 17.00 uur voor € 110,-. Het is niet mogelijk om een motorboot voor alleen een ochtend of avond te huren.
Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.

 
De huur van een 6-8 persoons motorboot met stuur bedraagt € 160,- per dag van 9.00 tot 17.00 uur inclusief een volle tank benzine. Als u de huur wilt verlengen tot 21.00 uur dan komt er € 90,- bij voor de avond.
Deze boot kan ook voor een middag gehuurd worden, hiervoor kunt u echter niet van tevoren reserveren. U kunt op de dag zelf na 11.00 uur bellen om te informeren of er nog een motorboot beschikbaar is en is dat het geval dan kunt u deze huren van 13.00 tot 17.00 uur voor € 120,-. Het is niet mogelijk om een motorboot voor alleen een ochtend of avond te huren.
Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.


De huur van een 2-4 persoons visbootje bedraagt € 90,- per dag van 9.00 tot 17.00 uur inclusief een volle tank benzine. Als u de huur wilt verlengen tot 21.00 uur dan komt er € 50,- bij voor de avond.
Deze boot kan ook voor een middag gehuurd worden, hiervoor kunt u echter niet van tevoren reserveren. U kunt op de dag zelf na 11.00 uur bellen om te informeren of er nog een motorboot beschikbaar is en is dat het geval dan kunt u deze huren van 13.00 tot 17.00 uur voor € 70,-. Het is niet mogelijk om een motorboot voor alleen een ochtend of avond te huren.
Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.


Als u een extra tankje benzine mee wilt nemen dan komt er € 10,- bij de huurprijs.

     
kano huren almere  

Kano huren? Haddock heeft verschillende soorten kano's! 

Haddock beschikt over een groot assortiment 1-persoons, 2-persoons & Canadese (3-persoons) kano's. Ontdek Almere vanaf het water op een sportieve, maar toch ontspannen manier! Wij hebben een aantal leuke vaarroutes uitgezet die u mee kunt nemen, ook kunt u een waterkaartje lenen waarmee u zelf de vaarroute kunt bepalen.

Prijzen & tijden kano verhuur:

 • 1-persoons kano € 12,50 per halve dag / € 20,- per hele dag
 • 2-persoons kano € 20,- per halve dag / € 30,- per hele dag
 • Canadese kano € 25,- per halve dag / € 40,- per hele dag
 • Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 of 13.00 tot 17.00 uur
 • Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
     
kanotrailer huren almere  

Kanotrailer te huur op locatie!

Wij hebben een trailer met zippy's te huur zodat u op een andere locatie dan Haddock gebruik kunt maken van deze kano's. U kunt de trailer zelf ophalen bij Haddock of laten bezorgen door een van onze medewerkers op de gewenste locatie.
Een Zippy is een zeer stabiele kano waar je niet in maar op zit. Op de kanotrailer liggen 8 Zippy's, dit is een mix van 1-persoons en 2-persoons modellen.
Wilt u liever gewone of Canadese kano's huren en laten bezorgen op locatie? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken via 036 - 5330646.

Huurprijs:

€ 140,- per dag bij zelf ophalen en terugbrengen of € 200,-per dag inclusief bezorgen en ophalen binnen Almere. Prijzen zijn inclusief peddels en indien gewenst gebruik van zwemvesten. Prijzen voor bezorging buiten Almere op aanvraag.

     
sloep huren almere met schipper  

Teamuitje of familiedag? Huur een sloep of pontonboot met schipper!

Heeft u iets te vieren en wilt u lekker het water op met een groep? Wat dacht u van een rondvaart door Almere met een grote sloep?! Haddock beschikt over 2 omgebouwde reddingssloepen voor maximaal 25 personen waarmee prachtige tochten door Almere gevaren kunnen worden. Uitermate geschikt als onderdeel van o.a. uw familiedag, personeelsuitje of huwelijksfeest.
Voor kleinere groepen hebben we een pontonboot met schipper te huur, dit is een vierkante boot met een houten opbouw, geschikt voor maximaal 10 personen.
De sloepen en pontonboot worden alleen verhuurt inclusief schipper van Haddock. De te varen route en eventuele verzorging van drankjes aan boord zijn geheel in overleg met u.

Prijs sloep of pontonboot huren:

Sloep: € 180,- voor het eerste uur en € 65,- per volgend uur
Pontonboot: € 120,- voor het eerste uur en € 60,- per volgend uur
Bovenstaande prijzen zijn inclusief schipper, exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.

Meer informatie over de rondvaarten

     
boottrailer huren almere  

Boottrailer huren

Voor het vervoeren of uit het water halen van boten hebben wij diverse boottrailers te huur.  Voor motorboten hebben wij trailers tot 2200 kilo, voor zeilboten tot 2500 kilo.
Of wij een trailer beschikbaar hebben is afhankelijk van het gewicht, type en lengte van de boot die vervoerd moet worden.
Op onze andere website: www.boot-trailer-verhuur.nl vind u een overzicht en prijslijst van de verschillende types boottrailers die wij te huur hebben, de voorwaarden, welk rijbewijs u nodig heeft om ermee te mogen rijden, etc. 

Ook kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen op 036 - 5330646 voor beschikbaarheid en advies.


Algemene informatie & reserveren:

 • Voor het huren van de zeilboten, motorboten en boottrailers is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
 • Motorboten en boottrailers verhuren wij alleen aan personen van 21 jaar en ouder.
 • De zeilboten liggen in Almere Haven en daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren, ook vaart u met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
 • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbregepen bij de huurprijs.
 • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient echter contant te worden voldaan en kan niet gepint worden of verrekend worden met het huurbedrag!
 • Een overzicht van de huurprijzen kunt u ook vinden op de pagina boot verhuurprijzen.
 • Heeft u vragen over onze bootverhuur of wilt u een boot huren en reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 - 5330646 of stuur ons een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Boot huren via ons contactformulierHaddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 -5330646
info@haddockwatersport.nl


Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Vraag:*
Word Verification:

Boottrailerverhuur Almere

Boottrailerverhuur Almere is een onderdeel van Haddock Watersport. Wij verhuren diverse soorten en maten boottrailers voor motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2700 kilo, het complete aanbod kunt u vinden op de website www.boot-trailer-verhuur.nl
Wilt u een boottrailer reserveren dan vragen wij u door te geven om welk type boot het gaat en de lengte en het gewicht van de boot door te geven, dan kunnen wij een passende trailer voor u klaarzetten. Voor zeilboten tot maximaal 8 meter en/of 2700 kilo hebben wij kielboottrailers te huur. Ook kunnen wij u assisteren bij het te water laten en/of vervoeren van uw boot. 

            

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief