Watersportseizoen 2019 Zeilschool Haddock verhuist!!

Haddock moet de huidige locatie verlaten, maar de Zeilschool draait door op een nieuwe plek in Almere Haven! Lees het hele verhaal en het laatste nieuws op de pagina zeilschool
De cursusagenda vind u hier  
zeilschoolhaddockverhuist

Feestlocatie Haddock

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, huwelijk, familiedag, presentatie of vergadering?
Tot 20 april 2019 draait onze zaalverhuur gewoon door. 
Meer info over onze zaalverhuur vind u hier

feesthaddock

Toekomst Haddock

Haddock moet per 1 mei 2019 de huidige locatie aan ´t Weerwater verlaten, maar we zijn druk bezig met een doorstart en zullen u binnenkort via een nieuwe website op de hoogte stellen van de toekomstplannen.  
toekomsthaddock

Facebook

Restaurant en Cafe Haddock bar

Onderdeel van Haddock Watersport Almere is een gezellig en sfeervol restaurant op een prachtige locatie aan het water, waar u het hele jaar door terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner.
De bar is gemaakt van een echte zeilboot en geeft het restaurant een maritieme uitstraling en ook in de rest van het pand vind u deze sfeer terug. In de zomer kunt u genieten op ons heerlijke terras aan en zelfs op het water met uitzicht op de jachthaven en de vuurtoren en in de winter kunt u binnen opwarmen bij onze houtkachel met een kom huisgemaakte snert.
 
We hebben een lunchkaart met lekkere broodjes, uitsmijters, saté en snacks, diverse hapjes voor bij de borrel en een dinerkaart met heerlijke gerechten zoals saté, spareribs, zalmfilet en vegetarische ravioli.
 

Voordelig eten bij Restaurant Haddock in Almere

Naast de menukaart serveren we doordeweeks elke dag een wisselend schippersmenu vanaf € 9,50 en van vrijdag t/m zondag een weekendmenu vanaf € 12,50. De schippersmenu's en het weekendmenu zijn elke week te vinden op de pagina schippersmenu en op onze facebookpagina.
 

Wilt u met meer dan 6 personen komen eten?
Reserveer dan even een tafel!

Wij raden u aan een tafel te reserveren indien u met 6 of meer personen wilt komen eten, voor kleinere gezelschappen reserveren mag natuurlijk ook, bij voorkeur telefonisch op telefoonnummer: 036-5330646 of via ons contactformulier.

Voor groepen verzorgen wij diverse barbecues, buffetten, diners en lunches en verhuren wij twee zalen. Heeft u iets te vieren en zoekt u hiervoor een mooie feestlocatie in Almere? Haddock Almere biedt diverse mogelijkheden voor o.a. huwelijksfeesten, personeelsuitjes en jubilea, tevens kunnen onze zalen gehuurd worden voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops of presentaties. Kijk eens op de pagina zaalverhuur of neem contact met ons op. Wij nodigen u graag uit om onze zalen te komen bekijken en maken voor iedere opdrachtgever een offerte op maat. 

Restaurant en Cafe Haddock bar 2

 
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief