paintbaralmereDonderdag 22 maart 2018: Dikke vriendinnen met Paintbar bij Haddock!

Paintbar is een superleuk en creatief avondje uit. Kwast in de ene hand, wijntje in de andere, met de stap-voor-stap instructie van Paintbar kan iedereen schilderen en gaat iedereen garandeerd met een leuk schilderij naar huis. Paintbar komt op 22 maart weer zo'n leuke avond bij ons verzorgen en deze keer wordt het schilderij 'Dikke vriendinnen even bijkletsen' gemaakt! Kijk voor meer informatie over alle geplande events bij Haddock watersport in Almere op: www.paintbar.nl/events. Liever een prive-event voor je eigen groep organiseren bij Haddock? Dat kan ook! Daarover vind je meer informatie op: www.paintbar.nl/zakelijk-event

 

paasbrunchhaddockZondag 1 april 2018: Paasbrunch bij Haddock!

Op zondag 1 april, 1e Paasdag, kunt u met de hele familie heerlijk komen brunchen bij Haddock. We serveren vanaf 11.00 uur een paasbrunchbuffet bestaande uit zowel hartige als zoete lekkernijen, o.a. Pastei, roerei, gekookte eieren, verschillende soorten brood, visplateau, diverse vleeswaren en kazen en natuurlijk heerlijke paasstol.
Koffie, thee, melk, vruchtensap, chocomel en fristi zijn inbegrepen bij de prijs.
De prijs bedraagt € 22,50 per volwassene & € 12,50 per kind van 3 t/m 12 jaar en we werken op deze dag op basis van reservering. Reserveren kan tot 30 maart a.s. telefonisch: 036 - 5330646 of per mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

hijsdagenhaddockZaterdag 14 april & zaterdag 21 april 2018: Hijsdagen boten te water

Het watersportseizoen komt er weer aan en dat betekend dat de boten die de wintermaanden op de kant doorgebracht hebben weer te water gelaten worden! Het te water laten van de kleine boten staat gepland op zaterdag 14 april en de grote boten gaan een week later weer het water in op zaterdag 21 april.
Heeft uw boot in de winter in het water gelegen maar wilt u toch nog wat onderhoud doen op de kant? Er is ook een mogelijkheid om uw boot van 21 april tot 19 mei 2018 op de kant te laten zetten.
Meer info vind u op de pagina jachthaven en ligplaatshouders ontvangen de hijsbrief per post. 

paintbaralmereZaterdag 21 april 2018: Spring Bingo bij Haddock!

Op zaterdag 21 april organiseren de dames van Style&fun events weer een gezellige bingo-avond bij Haddock.
Om 20.00 uur gaat de zaal open en om 20.30 uur begint de bingo.
De prijs bedraagt € 35,00 per persoon, inclusief: 5 bingorondes (3 kaarten per ronde), welkomstdrankje, consumptiebon en hapjes. De muziek wordt gedurende de avond verzorgd door een DJ.
Voor kaarten en meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Style&fun op facebook: https://www.facebook.com/Stylefun-events-642075105900259/

 

startwatersportseizoenMaandag 30 april 2018: Start watersportseizoen bij Zeilschool Haddock!

In de meivakantie start ons watersportseizoen en bieden wij twee keer een superleuk programma van drie dagen aan voor kinderen vanaf 7 jaar. 's Ochtends gaan we allerlei land- en wateractiviteiten doen als kanoën, survivallen, vlotbouwen en als het weer het toe laat windsurfen en 's middags gaan we zeilen in de Jabu en de Valk.
Tussen de meivakantie en de zomervakantie staan er diverse zeil- en windsurfcursussen gepland voor zowel kinderen als volwassenen.
Het cursusprogramma en verdere info over onze zeilschool vind je natuurlijk ook op deze website, volg de linkjes.

 

paintbarbijhaddockDonderdag 17 mei 2018: Schilder de Olifant met Paintbar bij Haddock!

Wil jij samen met jouw vriendinnen deze prachtige Olifant schilderen? Kom dan 17 mei naar dit Paintbar-event bij Haddock. Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je zo een geweldig mooi schilderij. Laat onzekerheid je niet in de weg zitten: iedereen kán het! Paintbar begeleid je stap voor stap bij het schilderen van deze prachtige olifant. Wél graag wat eigenheid in je creatie stoppen? Dan kan dat natuurlijk ook door o.a. je eigen kleurencombinaties te kiezen! Interesse? Kom gerust alleen, of nodig je vrienden uit! Kaartjes kosten €37,50 (excl. hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via Paintbar: www.paintbar.nlhttps://goo.gl/XEU9XdpaintbarhaddockDonderdag 28 juni 2018: Schilder de Palboom met Paintbar bij Haddock!

Droom lekker weg bij dit tropische schilderij, dat je zelf kunt komen maken op 28 juni tijdens dit Paintbar-event bij Haddock. Een superleuk creatief avondje uit! Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je een geweldig mooi schilderij. Laat onzekerheid je niet in de weg zitten: iedereen kán het! Paintbar begeleid je stap voor stap bij het schilderen van dit leuke doek. Wél graag wat eigenheid in je creatie stoppen? Dan kan dat natuurlijk ook door o.a. je eigen kleurencombinaties te kiezen! Interesse? Kaartjes kosten €37,50 (excl. hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via Paintbar: www.paintbar.nl / https://goo.gl/a9XaB5paintbarbijhaddockDonderdag 23 augustus 2018: Dikke dames aan de bubbels bij Haddock!

Deze dames zitten al gezellig aan de bubbels. Dit leuke schilderij kan je zelf komen maken onder het genot van bijvoorbeeld een glaasje bubbels, op 23 augustus tijdens dit Paintbar-event bij Haddock. Een superleuk creatief avondje uit! Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je dit leuke schilderij. Laat onzekerheid je niet in de weg zitten: iedereen kán het! Paintbar begeleid je stap voor stap bij het schilderen. Wél graag wat eigenheid in je creatie stoppen? Dan kan dat natuurlijk ook door o.a. je eigen kleurencombinaties te kiezen! Interesse? Kaartjes kosten €37,50 (excl. hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via Paintbar: www.paintbar.nl / https://goo.gl/uxHtia

 

 

 


 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief