Watersportseizoen 2019 Zeilschool Haddock verhuist!!

Haddock moet de huidige locatie verlaten, maar de Zeilschool draait door op een nieuwe plek in Almere Haven! Lees het hele verhaal en het laatste nieuws op de pagina zeilschool
De cursusagenda vind u hier  
zeilschoolhaddockverhuist

Feestlocatie Haddock

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, huwelijk, familiedag, presentatie of vergadering?
Tot 20 april 2019 draait onze zaalverhuur gewoon door. 
Meer info over onze zaalverhuur vind u hier

feesthaddock

Toekomst Haddock

Haddock moet per 1 mei 2019 de huidige locatie aan ´t Weerwater verlaten, maar we zijn druk bezig met een doorstart en zullen u binnenkort via een nieuwe website op de hoogte stellen van de toekomstplannen.  
toekomsthaddock

Facebook

zaal huren almere


Bent u op zoek naar een mooie zaal in Almere? Een zaal voor uw huwelijksfeest, personeelsuitje, feestavond, receptie, familiedag, vergadering, workshop of presentatie? Haddock Zaalverhuur Almere beschikt over 2 mooie zalen die gehuurd kunnen worden voor allerlei gelegenheden. 

De kleine zaal is geschikt voor feesten tot ca. 80 personen, de grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen. Voor grotere feesten kunnen beide zalen of zelfs het hele pand gehuurd worden, waardoor het mogelijk is feesten tot ca. 300 personen te verzorgen op onze locatie. Haddock Zaalverhuur Almere is centraal gelegen, goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid.
 
In 2004 is Haddock, als een van de eerste horecagelegenheden in Almere, benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente Almere, waardoor u uw gehele huwelijksdag van begin tot eind, inclusief de huwelijksvoltrekking zelf, op één locatie kunt organiseren. Een zaal huren bij Haddock aan het water voor uw bruiloft is toch fantastisch! Meer informatie hierover vind u op de pagina trouwlocatie Almere.

Naast zaalhuur bieden wij ook catering & activiteiten

Wij verzorgen uw feest of bijeenkomst graag helemaal afgestemd op uw wensen, dat betekent dat u ook in de te serveren maaltijden en dranken volledige inspraak heeft en wij graag met u overleggen over een thema. Alle buffetten, barbecues en diners die wij serveren worden bereid in onze eigen keuken. U heeft dus geen zorgen omtrent de catering van uw feest.

Ook bieden wij allerlei mogelijkheden om uw familiedag, personeelsuitje, presentatie, huwelijksdag of training te combineren met een boottocht of een sportief (watersport)programma. Mogelijkheden hiervoor zijn o.a. zeilen, drakenboot varen, kanoën, rondvaart in een sloep of rondvaartboot of een meerkamp. Meer informatie hierover vind u op de pagina activiteiten.

In Almere overnachten na uw feest? 

Komen uw gasten van ver weg of willen ze niet naar huis rijden 's nachts en zoeken ze een overnachtingsmogelijkheid na uw feest dan kunnen zij terecht in een van onze gezellige waterbungalows, meer informatie hierover vind u op de pagina B&B of op onze andere website: www.bedenontbijtalmere.nl

Een zaal huren? Neem snel contact met ons op!

Heeft u interesse om een feest of bijeenkomst bij ons te organiseren? Wilt u een van onze zalen huren of een kijkje komen nemen in onze zalen en een offerte aanvragen? Dan vinden wij het prettig om een afspraak in te plannen met een van onze medewerkers. Wij laten u dan de zalen zien die u kunt huren, nemen alle wensen en mogelijkheden met u door en zullen aan de hand daarvan een persoonlijke offerte voor u opstellen.

Wij zijn bereikbaar via 036 - 5330646, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

plattegrond haddock almere

 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief