ContactformulierHaddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 -5330646
info@haddockwatersport.nl


Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Vraag:*
Word Verification:

Op zoek naar een vergaderlocatie in Almere? 

vergaderlocatie in almere

Zoekt u een locatie voor uw bijeenkomst in Almere? Zaalverhuur Haddock beschikt over twee zalen die ideaal zijn voor uw vergadering, presentatie, workshop of zakelijke meeting!

Door de centrale ligging van ons bedrijf, vlakbij de A6 en het centrum van Almere Stad, is onze locatie zeer geschikt voor landelijke vergaderbijeenkomsten. Er is voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten en ook per openbaar vervoer is Haddock Almere goed bereikbaar. 

Een compleet verzorgd vergaderarrangement in Almere!

Wij zetten de vergaderzaal voor u klaar in de door u gewenste opstelling en desgewenst kunt u materialen als een beamer, flip-over, projectiescherm en/of microfoon bij ons huren, wij zorgen er dan voor dat deze ook klaar staan bij aankomst. 

In de kleine vergaderzaal kunnen wij een carré-opstelling met tafels en stoelen klaarzetten voor groepen tot 16 personen of een theateropstelling met stoelen tot 40 personen, in de grote vergaderzaal kunnen wij een carré-opstelling realiseren voor groepen tot 30 personen of een theateropstelling tot 100 personen.

Uiteraard zorgen wij er voor dat er de hele dag verse koffie en thee is en zetten we kannen water klaar. Tussen de middag kunnen wij een heerlijke lunch serveren en als u wilt kan de bijeenkomst afgesloten worden met een borrel met hapjes, een buffet, diner of barbecue.

vergaderen in almerezaalverhuur in almere

Combineer uw bijeenkomst met watersport!

Wilt u uw vergadering of bijeenkomst combineren met een ontspannend of juist sportief programma? Wij kunnen diverse activiteiten voor u verzorgen zoals een spectaculaire drakenbootrace waarbij teambuilding aan bod komt of juist een ontspannende rondvaart in een van onze sloepen om even heerlijk te genieten tussen het vergaderen door! Kijk op de pagina activiteiten wat wij u kunnen aanbieden op watersportgebied.
 

Onze vergaderlocatie reserveren?

Heeft u interresse om een bijeenkomst of vergadering te organiseren in één van onze zalen dan vinden wij het prettig als u contact met ons opneemt zodat we alles persoonlijk met u kunnen doorspreken. Aan de hand van dat gesprek ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle afspraken en prijzen duidelijk zijn vastgelegd.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 - 5330646, een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of het contactformulier gebruiken, dan nemen wij contact met u op.


               

 
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief