snuffelweek almerevlot bouwen weerwater boogschieten haddock

Voor kinderen vanaf 7 jaar organiseert zeilschool Haddock in de zomervakantie elke week een snuffelweek! Dit is een van onze twee speciale zomeraanbiedingen, het verschil met de expeditieweek is dat we tijdens de snuffelweek ook gaan windsurfen.
Tijdens de snuffelweek maken de cursisten op een leuke, ontspannen manier kennis met een aantal watersporten zoals windsurfen, kanoën, drakenboot varen en vlot bouwen en mixen we dit met landonderdelen op ons survivalterrein zoals boogschieten, hindernisbanen en klimnetten.
Elke dag staat er een andere activiteit op het programma, er wordt tijdens de snuffelweek echter niet gezeild.  

Deze cursus is vooral geschikt voor kinderen die eerst eens het een en ander willen uitproberen qua watersporten en lekker actief bezig willen zijn. Veel kinderen die een keer een snuffelweek gedaan hebben komen het jaar er op terug voor een zeil- of windsurfcursus als ze het watersportvirus eenmaal te pakken hebben. Het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier en een heerlijke zomervakantie hebben.  
Als er een grote groep snuffelaars is kan het voorkomen dat de groep bij bepaalde onderdelen wordt opgesplitst zodat we met kleinere groepen kunnen werken, hierbij wordt er altijd rekening mee gehouden dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij elkaar in de groep blijven als ze dat willen.

Elke week van het hoogseizoen wordt er een snuffelweek georganiseerd op de ochtenden, het hoogseizoen loopt in onze regio (noord) van 24 juli t/m 3 september 2017. De snuffelweek duurt van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur.

Voor alle cursusdata, tijden en prijzen kunt u kijken op de pagina cursusaanbod zeilschool Haddock 2017 daar vind u ook het inschrijfformulier.

Nog vragen? Neem gerust even contact met ons op, telefonisch: 036 - 5330646, stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.


        
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief