expeditieweek haddockkinderactiviteit zomervakantie

De Snuffelweek is een speciale zomeraanbieding voor kinderen vanaf 7 jaar.
 Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke middag een andere activiteit doen, op het programma staan o.a. de volgende activiteiten: kanoën, drakenboot varen, survival, boogschieten en vlot bouwen. Er wordt tijdens de expeditieweek niet gezeild en gesurft.

Deze week is vooral geschikt voor kinderen die lekker actief bezig willen zijn op en om het water en elke dag iets anders willen doen. We gaan gedurende de week dan ook niet alleen watersporten maar ook landactiviteiten doen. Alles gaat deze week op een ontspannen manier en het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben.  

Als er een grote groep snuffelaars is kan het voorkomen dat de groep bij bepaalde onderdelen wordt opgesplitst zodat er met twee kleinere groepen gewerkt kan worden, hierbij wordt er altijd rekening gehouden dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij elkaar in de groep blijven.

Elke week van de zomervakantie wordt er een snuffelweek georganiseerd op de middagen, de zomervakantie loopt in onze regio (noord) van 23 juli t/m 2 september 2018. De cursus loopt van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 15.30 uur. 

Voor alle cursusdata, tijden en prijzen kunt u kijken op de pagina cursusaanbod zeilschool Haddock 2018, daar vind u ook het inschrijfformulier.

Nog vragen? Bel ons dan gerust op 036 - 5330646, stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

      

 

 

 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief