waterskienweerwaterwatersportkamp haddock

We hebben in 2015 een nieuw supervet kamp aan ons aanbod toegevoegd: Watersport Xtreme! En de naam zegt het al, dit kamp is nog stoerder, nog wateriger en nog uitdagender dan wat we tot nu toe gedaan hadden!
In 2014 waren we al begonnen met het toevoegen van een dagdeel waterskiën tijdens het watersportkamp bij onze buren Cablepark Almere en dat sloeg heel goed aan, de cursisten vonden het super. Zo ontstond het plan om meer samen te gaan werken en kwamen we op het idee van het watersport Xtreme-kamp.

Tijdens het Watersport Xtreme-kamp gaan we elke ochtend naar Cablepark Almere om te leren waterskiën en wakeboarden. Na het waterskiën gaan we terug naar Haddock om te lunchen en de middagen en avonden vullen we net als bij het gewone watersportkamp met alle watersporten die Haddock te bieden heeft. Zo gaan we zeilen in drie verschillende typen zeilboten, kanoën en windsurfen, maar ook vlot bouwen, drakenboot varen, survivallen, kortom, je zult je geen moment vervelen!

De Watersport Xtreme kampen zijn geschikt voor iedereen van 8 t/m 15 jaar en staan gepland voor de middelste twee weken van de zomervakantie van regio Noord. We beginnen op maandagochtend om 9.30 uur en op vrijdagmiddag om 16.00 uur is het kamp weer afgelopen.
Een watersportkamp is intern of extern te boeken; bij het interne kamp blijven de deelnemers slapen bij Haddock op het terrein in blokhutten (een voor de jongens en een voor de meiden) en/of tenten.
Wordt er gekozen voor het watersportkamp extern dan kunnen de cursisten van 9.00 tot 17.00 uur (op maandagochtend 9.30 uur en op vrijdagmiddag 16.00 uur) deelnemen aan het watersportkamp, andere tijden zijn in overleg ook af te spreken.
Voor kinderen die opgegeven zijn voor het watersportkamp zonder overnachtingen maar halverwege de week van gedachten veranderen en toch (een paar nachtjes) willen blijven slapen kunnen er, in overleg met de begeleiders van het watersportkamp en afhankelijk van het beschikbare aantal slaapplaatsen, eventueel nog overnachtingen bijgeboekt worden gedurende de week.

Al onze watersportkampen worden dag en nacht begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs slapen ook de hele week op het terrein, in eigen tenten die naast de blokhutten waar de kinderen in slapen worden opgezet.

Data, prijzen en beschikbaarheid kunt u bekijken op de pagina cursusaanbod zeilschool haddock 2018.

Vragen? Bel ons gerust even op 036 - 5330646, stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

watersportkamp almeresurfen weerwaterzeilen zwaardboot almerewatersport xtreme

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief