surfen almerewindsurfen weerwatersurfenhaddock
 
Wij geven cursussen windsurfen aan kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen.
De zuidoever van het Weerwater leent zich uitstekend om het windsurfen goed te leren.
Op het strand hebben wij een eigen container met surfmaterialen staan, waardoor we makkelijk en snel het water op kunnen.
De lessen beginnen met een stukje theorie op de kant en het klaarmaken van de surfplanken, daarna gaan we zo snel mogelijk met de cursisten het water op. De eerste les leren de cursisten door middel van balansoefeningen eerst hoe je je gewicht het beste kunt verdelen om te voorkomen dat je alleen maar in het water ligt. Als blijven staan op de plank een beetje onder de knie is kan het zeil erbij en kunnen we echt gaan windsurfen.  

Er zijn diverse maten wetsuits en surfzeilen aanwezig zodat iedere deelnemer materiaal heeft naar leeftijd en grootte. Heb je zelf al windsurfmaterialen, dan is het in overleg meestal ook mogelijk om op je eigen surfplank deel te nemen aan de cursus.

De cursus wordt gemixt gegeven waarbij kinderen en volwassenen tegelijk les krijgen. Daardoor is deze cursus ook heel geschikt om gezellig met het hele gezin aan deel te nemen.
De leeftijdsgrens van 10 jaar is gesteld in verband met het feit dat de deelnemers over voldoende kracht dienen te beschikken om het surfzeil uit het water te krijgen, kinderen van 8 of 9 jaar met flinke spierballen en een redelijke lengte kunnen in overleg deelnemen.

In het voor- en naseizoen geven wij surfcursussen die bestaan uit 3 lessen van 3 uur op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur, in het hoogseizoen bestaan de surfcursussen uit 5 lessen van 2,5 uur en start er elke maandag een cursus die tot vrijdag loopt.

Voor alle cursusdata, tijden en prijzen kunt u kijken op de pagina cursusaanbod zeilschool Haddock 2018.
 
Vragen? bel ons dan gerust op 036 - 5330646, stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.
 
windsurfen haddockhaddock surfensurfen haddock almere       
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief