Wilt u een uurtje, middag of avond heerlijk ontspannen op het water? Wat denkt u van sloep varen door Almere?! Met een van onze twee verbouwde reddingssloepen kunt u een mooie tocht maken.

Deze activiteit is uitermate geschikt als (onderdeel van) een personeelsuitje of familiedag. Ook worden de sloepen regelmatig gebruikt om te varen met huwelijksgezelschappen, bijvoorbeeld voor het maken van een originele fotoreportage of als vervoer voor de bruiloftsgasten.

De sloepen liggen in de haven van watersportvereniging WSV Almere Haven (Sluiskade 11). Dat wordt in principe dan ook de opstapplaats, maar we kunnen de sloep ook naar een door u gewenste andere locatie brengen.

De huurprijs bedraagt € 195,- voor het eerste uur en € 80,- voor elk volgend uur, exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.

U mag zelf drankjes en hapjes meenemen, wij raden dan aan er rekening mee te houden dat de ruimte in de sloep beperkt is. Wilt u de drankjes en/of hapjes aan boord door ons laten verzorgen? Geef ons uw wensen en eventueel budget door, dan doen wij een passend voorstel.

Natuurlijk is het ook mogelijk om allebei de sloepen te huren, u kunt dan tot maximaal 50 personen meenemen.

Heeft u vragen of wilt u een sloep reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl of via het contactformulier