Wilt u een uurtje, middag of avond heerlijk ontspannen op het water met een groep van maximaal 25 personen? Huur dan een van onze sloepen met schipper! Met een van onze twee prachtig verbouwde reddingssloepen Jansen & Janssen kunnen wij een mooie tocht door Almere voor u verzorgen. Waar we heen varen wordt in overleg met u bepaald.

Deze activiteit is uitermate geschikt als (onderdeel van) een personeelsuitje of familiedag. Ook varen wij regelmatig met huwelijksgezelschappen, bijvoorbeeld voor het maken van een originele fotoreportage of als watertaxi voor de bruiloftsgasten.

De sloepen liggen vanaf mei 2019 in de haven van watersportvereniging WSV Almere Haven (Sluiskade 11). Dat wordt in principe dan ook de opstapplaats, maar we kunnen uw gezelschap ook op een door u gewenste andere locatie ophalen.

De sloepen worden uitsluitend inclusief schipper van Haddock verhuurd.
De huurprijs bedraagt € 195,- voor het eerste uur en € 80,- voor elk volgend uur, inclusief schipper, exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.

U mag zelf drankjes en hapjes meenemen, wij raden dan aan er rekening mee te houden dat de ruimte in de sloep beperkt is. Wilt u de drankjes en/of hapjes aan boord door ons laten verzorgen? Geef ons uw wensen en eventueel budget door, dan doen wij een passend voorstel.

Natuurlijk is het ook mogelijk om allebei de sloepen te huren, we kunnen dan tot maximaal 50 personen meenemen.

Heeft u vragen of wilt u deze activiteit bij ons boeken, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl of via het contactformulier