Zoekt u een activiteit voor een groep collega’s, studenten, vrienden of familie? Haddock Watersport kan een heerlijke zeildag op het Gooimeer voor u verzorgen.

Haddock beschikt over 10 Valken. Een Valk is een open 5-persoons kielboot met een ruime kuip. De boot is speciaal ontworpen voor zeilscholen en verhuurbedrijven. Deze zeilboot is door zijn geweldige zeileigenschappen favoriet bij veel watersporters.

De Valken liggen in het centrum van Almere Haven en we zeilen op het Gooimeer. Afhankelijk van de beschikbare tijd en de windkracht kunnen we een mooie tocht maken. Bijvoorbeeld naar een van de gezellige havens van Huizen, Muiden of Naarden of een eiland.

Op elke Valk vaart in principe een zeilinstructeur van Haddock mee. Mochten er echter onder uw groep ervaren zeilers zijn, dan kunnen zij zelf het water op gaan. De deelnemers die met een zeilinstructeur van Haddock mee varen bepalen zelf hoe actief zij deel willen nemen. De instructeur kan een kennismakingsles geven en de basis van het zeilen uitleggen en laten ervaren. De deelnemers zijn echter ook geheel vrij om heerlijk te ontspannen in de boot, te genieten van de rust en het water en het zeilen over te laten aan de instructeur.

Deze activiteit kan per halve of hele dag geboekt worden en is geschikt voor jeugd vanaf ca. 12 jaar en volwassenen.
Een halve dag duurt maximaal 4 uur en kan ingepland worden van 9.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 17.00 uur.
Een hele dag duurt maximaal 8 uur en kan ingepland worden van 9.00 tot 17.00 of van 10.00 tot 18.00 uur.
Op aanvraag kunnen wij ook meerdaagse zeilkampen of zeilweekenden voor groepen verzorgen.

Prijzen voor zeilen in een valk

€ 60,- per boot per dag(deel) doordeweeks of € 70,- per boot per dag(deel) in het weekend + € 100,- per instructeur voor een halve dag of € 170,- per instructeur voor een hele dag.

Bovenstaande tarieven gelden ook voor privélessen Valkzeilen. Die kunnen geboekt worden voor 1 of 2 personen op elke gewenste dag en tijd, mits we een boot en instructeur beschikbaar hebben.
Informatie, data en prijzen voor cursussen zeilen in de Valk kunt u vinden op de pagina’s zeilcursus Valk en cursusaanbod, voor losse verhuur van Valken op de pagina bootverhuur.

Heeft u vragen of wilt u deze activiteit bij ons boeken, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl of via het contactformulier.