Watersport Xtreme voor kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar

Uitverkocht

Sinds een paar jaar hebben we een variant op het watersportkamp aan ons aanbod toegevoegd: Watersport Xtreme! En de naam zegt het al, dit kamp is nog iets stoerder, wateriger, sportiever en uitdagender. Dat komt omdat het watersportprogramma nog uitgebreider is dan bij het ‘normale’ watersportkamp.

LET OP: Het Watersport Xtreme kamp kan dit jaar i.v.m. de Coronacrisis helaas niet doorgaan.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

CODE: WX Categorie:

Beschrijving

Sinds een paar jaar hebben we een variant op het watersportkamp aan ons aanbod toegevoegd: Watersport Xtreme! De naam zegt het al, dit kamp is nóg iets stoerder, wateriger, sportiever en uitdagender. Dat komt omdat het watersportprogramma nog uitgebreider is dan bij het ‘normale’ watersportkamp.
Tijdens het watersport xtreme kamp gaan we namelijk alle activiteiten doen die Zeilschool Haddock te bieden heeft, zoals zeilen in verschillende typen zeilboten, windsurfen, kanoën, vlot bouwen en suppen, maar we voegen ook nog waterskiën en wakeboarden bij Cablepark Almere aan het programma toe!

De watersport xtreme kampen zijn geschikt voor kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar en staan gepland in de middelste twee weken van de zomervakantie van regio Noord.
Deze kampen beginnen op maandagochtend om 9.00 uur en zijn op vrijdagmiddag om 17.00 uur weer afgelopen.
Een watersport xtreme kamp is intern of extern te boeken; bij het interne kamp blijven de deelnemers slapen in grote indianententen op het terrein van de scouting in Almere Haven.
Wordt er gekozen voor de externe variant dan kunnen de cursisten van 9.00 tot 17.00 uur deelnemen aan het watersportkamp. Andere tijden zijn in overleg ook af te spreken.
Voor kinderen die opgegeven zijn voor het externe kamp maar halverwege de week van gedachten veranderen en toch (een paar nachtjes) willen blijven slapen kunnen er, in overleg met de begeleiders van het kamp en afhankelijk van het beschikbare aantal slaapplaatsen, eventueel nog overnachtingen bijgeboekt worden gedurende de week.

De watersportkampen worden dag en nacht begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs slapen ook de hele week op het terrein in eigen tenten.

Extra informatie

Overnachting

Intern (inclusief overnachtingen), Extern (exclusief overnachtingen)

Data

maandag 20 t/m vrijdag 24 juli 9.00 – 17.00 uur, maandag 20 juli 9.00 uur – vrijdag 24 juli 17.00 uur, maandag 27 juli 9.00 uur – vrijdag 31 juli 17.00 uur, maandag 27 t/m vrijdag 31 juli 9.00 – 17.00 uur

Go to Top