Watersportkamp Xtreme van 8 t/m 14 jaar

395.00505.00

1 op voorraad

Onze gangbare ‘waterweek’ maar dan stoerder! Naast het zeilen, surfen en kanoën gaan we in deze Xtreme week ook waterskiën en wakeboarden. Uitermate geschikt voor stoere meiden en jongens en wat oudere kinderen.

Ook dit watersportkamp kan extern (van 09:00 – 17:00) of intern mét overnachtingen geboekt worden.

De watersportkampen worden begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs.

CODE: WK-1 Categorie:

Beschrijving

Zeilschool Haddock verzorgt al ruim 25 jaar elke zomervakantie superleuke, actieve en stoere watersportkampen voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.
Het watersportkamp, ook wel ‘waterweek’ genoemd, is een begrip onder onze cursisten en het leukste zomerkamp van heel Almere en omstreken. Wie eenmaal op watersportkamp geweest is komt elk jaar terug voor meer!

In week 3 en 4 van de zomervakantie maken we de normale waterweek net een tandje stoerder. Naast zeilen, windsurfen en kanoën gaan we ook waterskiën en wakeboarden .

We verklappen hier niet het hele programma, maar één ding is zeker: je zult je geen moment vervelen, dit wordt een week om nooit meer te vergeten!

De watersportkampen duren 5 dagen, met een programma van 9.00 tot 17.00 uur. Ook is het mogelijk het kamp intern te boeken waarbij de kinderen blijven slapen.

De kinderen zullen slapen in tipi tenten op het terrein van de Storm Ring (scouting Almere Haven, Sluiskade 21, 1353 BT Almere). Dit is op wandelafstand van het Surfstrand waar onze watersportcursussen plaatsvinden.

Het terrein is afgesloten, onze instructeurs slapen uiteraard ook op het terrein zodat er altijd toezicht is. Meiden en jongens slapen in aparte tenten. Met elkaar wordt er zorg gedragen voor het kamp, we houden het kamp samen netjes door middel van een corvee rooster.

In de week voor de betreffende watersportweek ontvangt u een email met details en benodigdheden voor het overnachten.

Extra informatie

Data

Week 3: maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus 09:00 – 17:00 uur, Week 4: maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus 09:00 – 17:00 uur

Ga naar de bovenkant