Watersportkamp Xtreme van 8 t/m 14 jaar

425.00525.00

1 op voorraad

Onze gangbare ‘waterweek’ maar dan stoerder! Naast het zeilen, surfen en kanoën gaan we in deze Xtreme week ook waterskiën en wakeboarden. Uitermate geschikt voor stoere meiden en jongens en wat oudere kinderen.

Ook dit watersportkamp kan met of zonder overnachtingen geboekt worden. Het programma zonder overnachting duurt van 09:00 – 17:00 uur.

De watersportkampen worden begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs.

CODE: WK-1 Categorie:

Beschrijving

Zeilschool Haddock verzorgt al ruim 25 jaar elke zomervakantie superleuke, actieve en stoere watersportkampen voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.
Het watersportkamp, ook wel ‘waterweek’ genoemd, is een begrip onder onze cursisten en het leukste zomerkamp van heel Almere en omstreken. Wie eenmaal op watersportkamp geweest is komt elk jaar terug voor meer!

In week 3 en 4 van de zomervakantie maken we de normale waterweek net een tandje stoerder. Naast zeilen, windsurfen en kanoën gaan we ook 4 ochtenden waterskiën en wakeboarden.

We verklappen hier niet het hele programma, maar één ding is zeker: je zult je geen moment vervelen, dit wordt een week om nooit meer te vergeten!

De watersportkampen duren 5 dagen, Op maandagochtend starten we om 9:00 uur ‘sochtends, op vrijdagmiddag 16:00 kunnen de kids weer opgehaald worden. Overdag zit het programma vol met diverse watersportactiviteiten, na het eten wordt er nog een avondactiviteit gedaan en ‘s avonds wordt de dag afgesloten bij het kampvuur met stoere verhalen en marshmellows.

De kinderen zullen slapen in tipi tenten op het terrein van de Storm Ring (scouting Almere Haven, Sluiskade 21, 1353 BT Almere). Dit is op wandelafstand van het Surfstrand waar onze watersportcursussen plaatsvinden.

Het terrein is afgesloten, onze instructeurs slapen uiteraard ook op het terrein zodat er altijd toezicht is. Meiden en jongens slapen in aparte tenten. Met elkaar wordt er zorg gedragen voor het kamp, we houden het kamp samen netjes door middel van een corvee rooster.

In de week voor de betreffende watersportweek ontvangt u een email met details en benodigdheden voor het overnachten.

 

De kampen kunnen ook geboekt worden zonder overnachtingen. Het programma zonder overnachting duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Extra informatie

Data

maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus, 9.00 tot 17.00 uur, maandag 5 augustus 09:00 t/m vrijdag 9 augustus 16.00 uur, maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus, 9.00 tot 17.00 uur, maandag 12 augustus 09:00 t/m vrijdag 16 augustus 16.00 uur

Ga naar de bovenkant