Beachbar Haddock is i.v.m. de Coronamaatregelen momenteel gesloten

Beachbar Haddock

Onze gezellige beachbar mét prachtig uitzicht op het Gooimeer, een heerlijk terras en een echte palmboom vind u aan het surfstrand in Almere Haven.

In verband met de geldende Coronamatregelen is de beachbar momenteel helaas gesloten. Zodra de horeca weer open mag hopen we u een keer te mogen verwelkomen op ons fijne terras aan het water en vind u op deze pagina weer meer info m.b.t. openingstijden etc.

Volg ons ook op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Over Haddock Watersport

In 1987 begint Philippe van Thiel een zeilschool op een stukje land aan ’t Weerwater in Almere. Er zijn op dat moment nog vrijwel geen watersportvoorzieningen in deze jonge, snel groeiende stad en zo komt hij als eerste op het idee om een zeilschool te beginnen, oorspronkelijk onder de naam “Zeilschool voor de wind”.

Met een paar Optimisten en Varuna’s, een aantal instructeurs en drie zeecontainers wordt het eerste seizoen gestart. De instructeurs staan wekelijks op de markt met een zeilbootje en een stapel folders en zo worden de eerste cursisten aangetrokken. Twee zeecontainers worden gebruikt als opslag voor de materialen en de derde doet dienst als bar.

Onze activiteiten

In verband met de geldende Coronamaatregelen is onze beachbar momenteel gesloten. Zodra we weer open mogen ontvangen we u graag weer op onze heerlijke terras aan het surfstrand in Almere Haven. 

Midden in het gezellige centrum van Almere Haven, aan de Kerkgracht, is onze Bed & Breakfast gevestigd in een bijzonder pand met vijf verdiepingen. Bijna elke kamer is voorzien van een balkon. Hier kunnen stellen, individuele reizigers of groepen terecht voor een overnachting.

Van mei tot september geven wij zeil- & windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen en in de zomervakantie organiseren we daarnaast ook nog superleuke watersportkampen en snuffelweken! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve (water)sportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven.

Van april tot oktober kunt u bij Haddock terecht voor het huren van 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano’s, windsurfmateriaal, supplanken en open zeilboten type Valk. Ook verhuren we het hele jaar door boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo.

Op bedrijventerrein de Vaart heeft Haddock een botenwerf waar u terecht kunt voor winterstalling of tijdelijke stalling om werkzaamheden te verrichten of te laten verrichten aan uw vaartuig. Ook verhuren we vanaf de werf boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo of zeilboten tot 2500 kilo.