Beachbar Haddock is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 21.00 uur

beachbar Haddock met palmboom

Beachbar Haddock

Haddock Horeca is verhuisd van ’t Weerwater naar de Gooimeerdijk in Almere Haven, we delen daar een pand met Windsurfvereniging Almere Centraal. Vanaf zomer 2019 is onze Beachbar dagelijks geopend.

windsurfen

Vergaderruimte

Onze beachbar kan gehuurd worden voor een vergadering of workshop voor gezelschappen tot ca. 15 personen, eventueel in combinatie met een lunch of diner en/of actief programma.

personeelsfeest

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een familiedag, personeelsuitje of kinderfeestje?
Wij maken graag een programma op maat voor u, zodat u en uw gasten een onvergetelijke dag hebben.

U kunt bij Beachbar Haddock ook terecht met een gezelschap voor bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue, eventueel in combinatie met watersportactiviteiten, wij maken voor elke gelegenheid graag een programma op maat.

Haddock Horeca

Helaas hebben wij per 1 mei 2019 ons zo geliefde plekje aan ‘t Weerwater moeten verlaten om plaats te maken voor de Floriade 2022. Hoe dat zo gekomen is kunt u lezen op de pagina geschiedenis.

Daardoor vindt u ons restaurant dus niet meer aan ’t Weerwater, maar voor onze zeilschool en horeca hebben we gelukkig een hele mooie nieuwe plek gevonden. We zijn verhuisd naar de Gooimeerdijk in Almere Haven en ingetrokken bij Windsurfvereniging Almere Centraal.

Het nieuwe adres is:

Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere Haven

Beachbar Haddock

Op de nieuwe locatie hebben we een gezellige beachbar pal aan het surfstrand geopend. Mét prachtig uitzicht op het Gooimeer, een heerlijk terras en een echte palmboom!
De beachbar is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 21.00 uur voor koffie, lunch, borrel en avondeten.
Benieuwd naar de menukaart? Die vind u hier.
Ook het bij onze vaste gasten welbekende schippersmenu is natuurlijk gewoon mee verhuist.

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u een feestavond, borrel of personeelsuitje organiseren? Dat kan bij onze beachbar ook, we verzorgen feesten voor groepen tot ca. 50 personen. Kom langs of neem even contact op voor de mogelijkheden, dat kan telefonisch: 036 – 5330646 of stuur een e-mail naar info@haddockwatersport.nl.

We hopen u een keer te mogen verwelkomen op deze fijne plek aan het water.

Volg ons ook op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Over Haddock Watersport

In 1987 begint Philippe van Thiel een zeilschool op een stukje land aan ’t Weerwater in Almere. Er zijn op dat moment nog vrijwel geen watersportvoorzieningen in deze jonge, snel groeiende stad en zo komt hij als eerste op het idee om een zeilschool te beginnen, oorspronkelijk onder de naam “Zeilschool voor de wind”.

Met een paar Optimisten en Varuna’s, een aantal instructeurs en drie zeecontainers wordt het eerste seizoen gestart. De instructeurs staan wekelijks op de markt met een zeilbootje en een stapel folders en zo worden de eerste cursisten aangetrokken. Twee zeecontainers worden gebruikt als opslag voor de materialen en de derde doet dienst als bar.

Onze activiteiten

Vanaf 1 mei 2019 wordt door het horecateam van Haddock een gezellige Beachbar gerund aan de Gooimeerdijk in Almere Haven. In de maand mei 2019 wordt er nog het een en ander verbouwd en voorbereid en kunnen we nog geen lunch en/of diner draaien, wel zijn we overdag aanwezig en kunt u terecht voor een drankje. Natuurlijk houden we u via deze website op de hoogte van de vorderingen en zetten we de menukaart en openingstijden online zodra we alle informatie compleet hebben.

Helaas konden we bij de verhuizing van ons bedrijf de waterbungalows die we voorheen verhuurden voor overnachtingen niet meenemen naar de nieuwe locatie. Maar we hebben wel een heel mooi pand gekocht in het centrum van Almere Haven waar we ons kantoor en een nieuwe Bed & Breakfast gaan huisvesten. Half mei 2019 is de oplevering, daarna moeten we het pand geschikt maken voor het aanbieden van overnachtingen en vanaf juni kunnen we de eerste gasten ontvangen.

Van mei tot september geven wij zeil- & windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen en in de zomervakantie organiseren we daarnaast ook nog superleuke watersportkampen, zeilkampen en snuffelweken en vanaf dit jaar ook avontuurlijke kano-kampeertochten! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve (water)sportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven.

Wij verhuren 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano’s, open motorboten, sloepen met schipper, open zeilboten type Valk en boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo. Met de motorboten en sloepen kunnen prachtige tochten gemaakt worden over de Almeerse wateren. De Valken liggen in het centrum van Almere Haven, vanaf daar kunt u zeilen op de Randmeren en leuke dagtochten maken naar bijvoorbeeld Huizen, Muiden of een van de eilandjes die in het Gooimeer liggen.

De oude Jachthaven Haddock aan ’t Weerwater bood plaats aan bijna 450 ligplaatsen in het water en ca. 100 boten op trailers op de wal. De locatie viel echter midden in het beoogde gebied voor de Floriade, waardoor eigenaar Philippe van Thiel in het najaar van 2018 heeft moeten besluiten de grond de verkopen aan de gemeente Almere. Voor de boten die nu nog op de oude locatie liggen is een gedoogbeleid afgesproken met de gemeente tot eind september 2019, in de tussentijd wordt er hard gezocht naar een oplossing voor de periode daarna en in de toekomst hopen wij een nieuwe haven te kunnen realiseren aan de Noorderplassen.