Beachbar Haddock

Onze gezellige beachbar heeft een prachtig uitzicht op het Gooimeer, een heerlijk terras en een echte palmboom. Er zijn gratis ligbedden voor op het strand beschikbaar en aan de picknicktafels kan er genoten worden van de drankjes en snacks die in onze kantine te koop zijn.

Vanuit de beachbar worden er kano’s, SUP’s en surfmateriaal verhuurd. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een zeilboot. Meer informatie over de zeilschool en het cursusaanbod vindt u op onze website.

De beachbar is dagelijks open van 1 mei t/m 30 september van 09.00 – 18.00 uur.

Volg ons ook op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Over Haddock Watersport

In 1987 begint Philippe van Thiel een zeilschool op een stukje land aan ’t Weerwater in Almere. Er zijn op dat moment nog vrijwel geen watersportvoorzieningen in deze jonge, snel groeiende stad en zo komt hij als eerste op het idee om een zeilschool te beginnen, oorspronkelijk onder de naam “Zeilschool voor de wind”.

Met een paar Optimisten en Varuna’s, een aantal instructeurs en drie zeecontainers wordt het eerste seizoen gestart. De instructeurs staan wekelijks op de markt met een zeilbootje en een stapel folders en zo worden de eerste cursisten aangetrokken. Twee zeecontainers worden gebruikt als opslag voor de materialen en de derde doet dienst als bar.

Onze activiteiten

Wij zijn in het hoogseizoen van mei t/m september iedere dag geopend van 09.00 – 18.00 uur. Buiten het seizoen zijn wij niet altijd open en raden wij aan om even te bellen.

Midden in het gezellige centrum van Almere Haven, aan de Kerkgracht, is onze Bed & Breakfast gevestigd in een bijzonder pand met vijf verdiepingen. Bijna elke kamer is voorzien van een balkon. Hier kunnen stellen, individuele reizigers of groepen terecht voor een overnachting.

Van mei tot september geven wij zeil- & windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen en in de zomervakantie organiseren we daarnaast ook nog superleuke watersportkampen en snuffelweken! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve (water)sportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven.

Van april tot oktober kunt u bij Haddock terecht voor het huren van 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano’s, windsurfmateriaal, supplanken en open zeilboten type Valk. Ook verhuren we het hele jaar door boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo.

Op bedrijventerrein de Vaart heeft Haddock een botenwerf waar u terecht kunt voor winterstalling of tijdelijke stalling om werkzaamheden te verrichten of te laten verrichten aan uw vaartuig. Ook verhuren we vanaf de werf boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo of zeilboten tot 2500 kilo.