Op zaterdag 15 juni a.s. is het zo ver; Haddocks Housewarming!

Wij gooien op deze dag de deuren van onze nieuwe locatie open voor iedereen die het leuk vind om kennis te maken met alles wat Haddock te bieden heeft. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom om diverse watersporten gratis uit te proberen.

Altijd al een keer willen zeilen? Dat kan! Je kan meedoen aan een opstap les Optimist zeilen of mee varen in een van onze Valken. Ben je meer van het windsurfen Onze surfinstructeurs staan klaar om je hiermee kennis te laten maken. Ook zullen er kano’s en supplanken klaar liggen om lekker het water op te gaan.

Daarnaast is er een spelletjesplein mét springkussen. Dit alles gebeurd natuurlijk onder de leiding van ons enthousiaste team. De instructeurs van de zeilschool staan klaar om alle sportactiviteiten te begeleiden.

De horecatoppers kunt u vinden in onze nieuwe Beachbar. Zij zijn er om iedereen van de nodige zomerse drankjes en hapjes te voorzien.

Tot 16.00 uur kan iedereen gratis meedoen aan alle activiteiten. Daarna is het sportieve gedeelte voorbij, maar blijft de beachbar open tot 20.00 uur en gaat de barbecue aan.

Kom je ook kennismaken met het nieuwe Haddock? Of gewoon even kijken hoe het is geworden? Iedereen is welkom! Heel graag tot de 15e!

Adres nieuwe locatie Haddock Watersport

Surfstrand Haven 2
1353 CT Almere