Op deze pagina vindt u een overzicht van alle cursussen en kampen die wij voor watersportseizoen 2024 ingepland hebben.
Inschrijven en betalen voor een cursus kan online, na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een link naar de aanvullende informatie per cursus.
Heeft u vragen of wilt u advies over welke cursus het meest geschikt is voor u of uw kind? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag met het uitzoeken van een cursus. Dit kan telefonisch via 036-5330646 of door een email te sturen naar info@haddockwatersport.nl.

Naast de vele watersporten die wij zelf aanbieden is het bij onze steigers ook mogelijk om te flyboarden. Uit het flyboard komen twee krachtige waterstralen waardoor je als het ware boven het water zweeft. Lijk het je leuk om deze gave sport uit te proberen kijk dan op de site van flyboarding.nl om een afspraak te maken.

  • Het gebruik van zwemvest, lesmateriaal en evt. wetsuit is inbegrepen bij het cursusgeld.
  • Elke cursist dient in bezit te zijn van minimaal één zwemdiploma en is verplicht een zwemvest te dragen tijdens de lessen.
  • Wegens weersomstandigheden kan het voorkomen dat er lessen moeten worden afgelast, is dit het geval dan worden de lessen op een ander tijdstip ingehaald.
  • Bij onvoldoende inschrijving behoudt Haddock Watersport het recht een cursus te annuleren, wij stellen de cursist hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte en zullen er alles aan doen om een alternatief te bieden.
  • Annuleringskosten zijn tot twee weken voor aanvang van de geboekte cursus gelijk aan 10% van het cursusgeld, bij latere annulering kan geen restitutie plaatsvinden.
  • Tijdens de cursussen maken wij regelmatig foto’s omdat we hebben gemerkt dat ouders het leuk vinden om, naast de stoere verhalen die ze thuis horen, ook een beeld te krijgen van de avonturen van de kids. Wij publiceren deze foto’s op onze Facebookpagina en/of onze Instagram. Dit vermelden de instructeurs ook nog even bij aanvang van de cursus. Mocht u geen toestemming geven voor de publicatie van foto’s van uw kind, dan verzoeken wij u dit te melden aan de betreffende instructeurs bij aanvang van de cursus.