Op deze pagina vind u een overzicht van alle cursussen en kampen die wij voor watersportseizoen 2020 ingepland hebben. Je kan de cursusagenda ook downloaden als PDF: Cursusagenda 2020

Inschrijven en betalen voor een cursus kan online, telefonisch via 036-5330646 of door een email te sturen naar info@haddockwatersport.nl.

Wilt u het cursusaanbod liever per post of per email ontvangen? Laat het ons even weten, dan sturen wij u de folder toe.

Heeft u vragen of wilt u advies over welke cursus het meest geschikt is voor u of uw kind? neem dan ook gerust contact met ons op, dan helpen we u met het uitzoeken van een cursus.

  • Het gebruik van zwemvest, lesmateriaal en evt. wetsuit is inbegrepen bij het cursusgeld.
  • Elke cursist dient in bezit te zijn van minimaal één zwemdiploma en is verplicht een zwemvest te dragen tijdens de lessen.
  • Bij inschrijving verzoeken wij u het niveau van de cursist, alsmede eventuele bijzonderheden te vermelden.
  • Wegens weersomstandigheden kan het voorkomen dat er lessen moeten worden afgelast, is dit het geval dan worden de lessen op een ander tijdstip ingehaald.
  • Bij onvoldoende inschrijving behoudt Haddock Watersport het recht een cursus te annuleren, wij stellen de cursist hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte en zullen er alles aan doen om een alternatief te bieden.
  • Annuleringskosten zijn tot twee weken voor aanvang van de geboekte cursus gelijk aan 10% van het cursusgeld, bij latere annulering kan geen restitutie plaatsvinden.
  • Tijdens de cursussen maken wij af en toe foto’s omdat we hebben gemerkt dat ouders het leuk vinden om, naast de stoere verhalen die ze thuis horen, ook een beeld te krijgen van de avonturen van de kids. Wij publiceren deze foto’s op onze Facebookpagina en/of onze Instagram. Dit vermelden de instructeurs ook nog even bij aanvang van de cursus. Mocht u geen toestemming geven voor de publicatie van foto’s van uw kind, dan verzoeken wij u dit te melden aan de betreffende instructeurs bij aanvang van de cursus.