De Snuffelweek is inmiddels een begrip bij Zeilschool Haddock, een speciale zomeraanbieding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke ochtend een andere activiteit doen. Op het programma staan, afhankelijk van het weer, o.a. de volgende activiteiten: windsurfen, kanoën, boogschieten, 6-kamp, vlot bouwen en suppen. Zeilen is geen onderdeel van de snuffelweek.

Deze week is vooral geschikt voor beginnende watersporters die aan verschillende soorten van de watersport willen ‘snuffelen’ en lekker actief bezig willen zijn op en om het water. We gaan gedurende de week niet alleen watersporten, er zitten ook wat leuke landactiviteiten in het programma. Alles gaat op een ontspannen manier, het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben en met mooie verhalen over de beleefde avonturen thuis komen.

Als er een grote groep snuffelaars is kan het voorkomen dat de groep bij bepaalde onderdelen wordt opgesplitst zodat er met twee kleinere groepen gewerkt kan worden, hierbij wordt er altijd rekening mee gehouden dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij elkaar in de groep blijven.

Elke week van de zomervakantie wordt er van maandag t/m vrijdag een snuffelweek georganiseerd van 9.00 tot 12.00 uur.
De zomervakantie loopt in onze regio (noord) dit jaar van 12 juli t/m 22 augustus 2021.

De volledige cursusagenda met tijden en prijzen kunt u vinden op de pagina Cursusaanbod Zeilschool Haddock

Boek de Snuffelweek