De Snuffelweek is een speciale zomeraanbieding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke ochtend of middag een andere activiteit doen, op het programma kunnen, afhankelijk van het weer, o.a. de volgende activiteiten staan: windsurfen, kanoën, drakenboot varen, boogschieten, vlot bouwen en suppen. Zeilen is geen onderdeel van de snuffelweek.

Deze week is vooral geschikt voor beginnende watersporters die aan verschillende soorten van de watersport willen ‘snuffelen’ en lekker actief bezig willen zijn op en om het water. We gaan gedurende de week niet alleen watersporten doen, maar er zitten ook wat leuke landactiviteiten in het programma. Alles gaat deze week op een ontspannen manier, het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben en met mooie verhalen over de beleefde avonturen thuis komen.

Als er een grote groep snuffelaars is kan het voorkomen dat de groep bij bepaalde onderdelen wordt opgesplitst zodat er met twee kleinere groepen gewerkt kan worden, hierbij wordt er altijd rekening mee gehouden dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij elkaar in de groep blijven.

Elke week van de zomervakantie worden er van maandag t/m vrijdag twee snuffelweken georganiseerd, een ochtendcursus van 9.30 tot 12.00 uur en een middagcursus van 13.00 tot 15.30 uur.
De zomervakantie loopt in onze regio (noord) dit jaar van 15 juli t/m 25 augustus 2019.

De volledige cursusagenda met tijden en prijzen kunt u vinden op de pagina cursusagenda.