Zeilschool Haddock verzorgt al ruim 25 jaar elke zomervakantie superleuke, actieve en stoere watersportkampen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
Het watersportkamp, ook wel ‘waterweek’ genoemd, is een begrip onder onze cursisten en het leukste zomerkamp van heel Almere en omstreken. Wie eenmaal op watersportkamp geweest is komt elk jaar terug voor meer!

Je hoeft als je voor dit kamp inschrijft namelijk niet te kiezen welke watersport je wilt doen, we doen ze allemaal en nog veel meer…! En het mooiste is: je hoeft ’s avonds niet naar huis, want je mag ook nog blijven slapen. Tenzij je liever thuis wilt slapen, dan kan je er voor kiezen alleen overdag deel te nemen aan het watersportkamp.
Tijdens het watersportkamp komen alle watersporten die we bij Haddock doen aan bod. De deelnemers krijgen de hele week zeil-, windsurf- en kanolessen. Daarnaast doen we ook tal van andere activiteiten zoals vlotten bouwen, suppen en levend stratego. Een fijn kampvuur als afsluiting van de dag is, als het weer het toelaat, natuurlijk vaste prik.
We verklappen hier niet het hele programma, maar één ding is zeker: je zult je geen moment vervelen, dit wordt een week om nooit meer te vergeten!

De watersportkampen staan gepland voor de eerste twee en laatste twee weken van de zomervakantie van regio Noord. In de middelste twee weken van de zomervakantie is er ook een watersportkamp, maar met een iets ander programma, kijk daarvoor eens op de pagina Watersport Xtreme.
De watersportkampen beginnen op maandagochtend om 9.00 uur en zijn op vrijdagmiddag om 17.00 uur weer afgelopen.
Een watersportkamp is intern of extern te boeken; bij het interne kamp blijven de deelnemers slapen in grote Indianententen. We eten en slapen tijdens de watersportkampen op het terrein van de scouting in Almere Haven.
Wordt er gekozen voor het watersportkamp extern dan kunnen de cursisten van 9.00 tot 17.00 uur  deelnemen aan het watersportkamp. Andere tijden zijn in overleg ook af te spreken.

Voor kinderen die opgegeven zijn voor het watersportkamp zonder overnachtingen maar halverwege de week van gedachten veranderen en toch (een paar nachtjes) willen blijven slapen kunnen er, in overleg met de begeleiders van het watersportkamp en afhankelijk van het beschikbare aantal slaapplaatsen, eventueel nog overnachtingen bijgeboekt worden gedurende de week.

De watersportkampen worden dag en nacht begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs slapen ook de hele week in eigen tentjes op het terrein.

Alle data, prijzen en beschikbaarheid kunt u vinden op de pagina cursusagenda.
Vragen? Bel of mail ons gerust: 036 – 5330646 / info@haddockwatersport.nl.