Bent u op zoek naar een leuke activiteit of activiteiten om met uw team te doen. Zoek dan niet verder, Haddock verzorgt spannende en actieve activiteiten op, rondom en in het water. Ga de strijd aan met elkaar in kano’s of sups of leer nieuwe skills zoals zeilen of windsurfen. Werk samen om de onderdelen te voltooien en geniet vervolgens van een hapje en een drankje op ons zonnige terras. Wij hebben een optie voor iedereen, ook als er binnen het team verschillende behoeftes zijn aan activiteit. 

Activiteiten.

Meerkamp – Tijdens het meerkamp komen er meerdere onderdelen aanbod, hierbij heeft u keus uit kanoën, suppen, windsurfen, boogschieten, wandelende A, touwtrekken. U bepaalt van tevoren hoeveel onderdelen er aan bod moeten komen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de groep opgesplitst of gaat u gezamenlijk elk onderdeel af onder begeleiding van een instructeur. Tijdens de onderdelen zal er zowel moeten worden samengewerkt als tegen elkaar worden gestreden en wees vooral niet bang om nat te worden. 

Actief borrelen – Als u een meerkamp wat te actief vindt is het ook mogelijk om gezellig te borrelen bij onze beachbar. Geniet van een hapje en een drankje op ons prachtige terras met uitzicht op het meer. Wil een deel van de groep toch iets actiefs doen? Geen probleem, dan leggen we wat kano’s, sups, windsurfmateriaal of een zeilboot neer op het strand die vrij gepakt mogen worden.

Zeilen in valken –  Wilt u met uw team lekker buiten zijn en wat doen maar ook weer niet te veel moeten bewegen. Dan is zeilen het perfecte teamuitje. Per boot stappen 5 man samen met één instructeur aan boord. Na een korte uitleg over de werking van de boot, vaar je als vloot de haven uit om het gooimeer te verkennen. Tijdens het zeilen kan iedereen die dat wil aan het roer om de boot te besturen terwijl je samen geniet van het uitzicht op het prachtige water. Als afsluiting kan er nog een wedstrijdje worden gevaren om te zien welke groep zich de meesterzeilers mag noemen. 

Windsurfen – Windsurfen is de laatste jaren weer toegenomen in populariteit en dat is begrijpelijk. Niets geeft zo’n vrij gevoel als op je plank op het water te staan met de wind in je zeil. Het uitje begint met een korte theorieles waarin de basis van het windsurfen word uitgelegd. Vervolgens is het snel omkleden in je wetsuit en met de planken het water op. Na een aantal balansoefeningen om een beetje gevoel te krijgen voor het wiebelen van de planken, worden de zeilen erop gezet en kan het echte windsurfen beginnen.

Eten en drinken.

Het is mogelijk dat Haddock voor en na de activiteiten het eten drinken verzorgt in onze beachbar, dit kan bestaan uit.

  • Een bakje Friet met saus voor €3,50- p.p.
  • Een bakje friet met een snack (kroket, frikandel of kaassoufflé) voor €6,00,- p.p.
  • Een snack (kroket, frikandel of kaassoufflé) voor €3,00,- p.p.
  • Een BBQ bestaande uit 3 stukjes vlees, stokbrood met kruidenboter, patat en diverse salades voor €21,50,- p.p.

De drankjes kunnen ter plekke individueel afgerekend worden of ze worden geturfd en na afloop gefactureerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht.