Botenwerf & stalling

Onderdeel van Haddock Watersport is een botenwerf aan de Damsluisweg op bedrijventerrein de Vaart.
Daar kunt u terecht voor winterstalling of jaarstalling van uw boot, maar ook voor stalling van een boottrailer, caravan, vouwwagen, camper, aanhangwagen, motor, foodtruck, tiny house etc. kunt u bij ons terecht. Wij bieden zowel overdekte als onoverdekte stalling aan. Uw object kan worden gestald voor een jaar, winter óf voor een bepaalde periode voor opknapwerkzaamheden. Ook kunnen wij onderhoud doen en diverse reparaties uitvoeren aan uw boot. Het terrein grenst aan het water en is voorzien van een trailerhelling, loods, aanlegsteigers, zeecontainers voor opslag, sanitair en camerabeveiliging.

Klink hier voor een actuele prijslijst.

botenwerf op de Vaart
botenstalling

Werkzaamheden

Natuurlijk kunt u op de werf zelf werkzaamheden aan uw schip of voertuig uitvoeren zoals schilderen en lassen. Graag overleggen wij met u welke werkzaamheden u in de planning heeft en aan de hand daarvan kiezen we de plaats waar uw object komt te staan op het terrein.
Het is ook mogelijk werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Denk hierbij aan het schilderen of in de antifouling zetten van uw boot, laswerkzaamheden, boot- of motorreparaties of motoronderhoud. Doordat wij jarenlang een jachthaven hebben gehad hebben of kennen we voor elke klus de juiste vakman.
U kunt hiervoor een afspraak maken met onze havenmeester, hij neemt dan de werkzaamheden met u door en doet u een offerte toekomen.
Werkzaamheden door andere partijen dan u zelf dienen altijd in overleg met ons plaats te vinden.

Afvoeren & berging van schepen

Als uw auto niet meer te repareren of het repareren niet meer waard is brengt u hem naar de sloop. Maar wat gebeurd er eigenlijk met boten die niet meer op te knappen of de moeite van het opknappen niet meer waard zijn?
Helaas worden schepen die oud, niet meer te repareren, of te duur geworden zijn veel te vaak achtergelaten in sloten of gemeentehaventjes. Daar kijkt er niemand meer naar om en op den duur belanden dit soort schepen regelmatig op de bodem.
Op het moment dat zo’n boot geborgen moet worden brengt dit voor de eigenaar of de gemeente hoge kosten met zich mee. Ook veroorzaken verwaarloosde en half gezonken schepen grote problemen voor het milieu. U kunt zich vast voorstellen wat er aan brandstof, smeerolie en andere giftige stoffen in het milieu terecht komt op het moment dat een scheepswrak langzaam vergaat op of onder water.
Als een verwaarloosd en/of verlaten schip echter uit het water wordt gehaald voordat of zo snel mogelijk nadat het gezonken is kunnen de materialen nog hergebruikt of in ieder geval op een duurzame manier afgevoerd worden.
Haddock Watersport zet zich daarom in om op de botenwerf oude schepen een tweede leven te geven en/of te demonteren. De materialen die overblijven na demontage van het schip worden zoveel mogelijk hergebruikt. Wat niet bruikbaar meer is zullen we op een zo milieuvriendelijke manier als mogelijk afvoeren.
Heeft u een schip dat afgevoerd moet worden of heeft u een verwaarloosde en verlaten boot ergens zien liggen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen met u bekijken of we de boot kunnen bergen en afvoeren.

Heeft u interesse in een van bovenstaande mogelijkheden en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, telefonisch via 036 – 5330646, per mail: info@haddockwatersport.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

stalling boot

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht.