Ben je een echte waterrat en wil je je vrienden ook enthousiast maken voor de watersport? Wij leren jullie in één middag de basis van het zeilen in een Optimist!

We beginnen met een korte theorieles op de kant en gaan daarna zo snel mogelijk het water op. Zo houden we zo veel mogelijk tijd over om het zeilen onder de knie te krijgen.

De leeftijd voor dit feestje is 7 t/m 12 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september zolang het weer het toe laat.

Het feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd van de week geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 250,- voor maximaal 8 kinderen. Boven de 8 kinderen komt er € 25,- per kind extra bij, wilt u met meer dan 10 kinderen komen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.

Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen omdat we de hele periode op het water blijven, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vind u onderaan deze pagina.

Eten & drinken

De feestjes die plaatsvinden bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop.

Wij raden hierbij aan van tevoren te reserveren en met ons af te spreken wat de kinderen gaan eten. Dan kunnen wij voorbereidingen treffen en hoeven de kinderen niet te lang te wachten.

  • Broodje hamburger met limonade: € 3,- per kind
  • Broodje kroket met limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise en limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise, kroket of kaassoufflé en limonade: € 5,50 per kind

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Die mag u gerust zelf meenemen en bij ons opeten, als u dit van tevoren aangeeft zorgen we dat er een plekje is waar u met de kinderen kunt gaan zitten. Voor € 1,- per kind kunnen wij zorgen voor limonade bij de taart.

Wel vragen wij u, als u taart meeneemt, ook zelf te zorgen voor bordjes, vorkjes en servetjes en na afloop zelf op te ruimen.

Reserveren:

Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.

Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per mail, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op locatie betalen.

Wilt u een feestje boeken? Neem dan contact met ons op via 036 – 5330646 of info@haddockwatersport.nl