Haddock Watersport Activiteiten

Haddock verzorgt diverse watersporten vanaf het surfstrand in Almere Haven!

Jarenlang heeft Haddock op de oude locatie aan ’t Weerwater watersportactiviteiten, survivals, sportdagen en evenementen georganiseerd. We deden dit voor verschillende groepen en gelegenheden zoals sportdagen, familiefeesten en bedrijfsuitjes. Of we aanvragen voor groepen van 4 of 400 personen binnen kregen maakte daar niet uit, jong of oud, een uurtje of een hele dagmét of zonder catering, wij maakten altijd een programma op maat. 

Door de verhuizing naar Almere Haven (meer info daarover vind u op de pagina geschiedenis) kunnen wij niet alle activiteiten meer precies zo aanbieden als op de oude locatie en is met name de binnenruimte een stuk kleiner dan voorheen. Maar we denken nog steeds heel graag met u mee voor de invulling van een actieve watersportdag!

De volgende activiteiten kunnen wij nog steeds voor u verzorgen op de nieuwe locatie:  

zeilen valk

Zeilen in Valken

Een heerlijke dag uitwaaien op het water en op een ontspannen manier kennis maken met de basisprincipes van het zeilen.

kanotocht

Kanotochten

Haddock beschikt over een groot assortiment kano’s waarmee u zelf of met een instructeur de Almeerse wateren kunt ontdekken.

windsurfen

Windsurfen

Op zoek naar een originele, sportieve en zomerse activiteit? Wij kunnen een kennismakingsles windsurfen verzorgen op het Gooimeer.

huur sloep

Sloep varen

Lekker ontspannen op het water? Huur een van onze sloepen en maak met uw gezelschap een mooie tocht door Almere.

boogschieten

Kinderfeestjes

Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeest voor uw jarige zoon of dochter? Ook daarvoor bent u bij Haddock aan het juiste adres!

personeelsuitje Haddock

Activiteit op maat

Haddock organiseert watersportdagen voor scholen, bedrijven, families en andere groepen. Wij maken graag een programma op maat.

Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste en ervaren instructeurs van Haddock Watersport. 

Een activiteitenprogramma kan uiteraard gecombineerd worden met drankjes, hapjes en/of maaltijden verzorgt door ons horecateam. We hebben daar op de nieuwe locatie geen aparte zalen meer voor die u exclusief kunt afhuren. Komt u met een wat grotere groep dan kunnen we echter altijd extra tenten opzetten en het terras reserveren en indien nodig verwarmen, alle opties zijn bespreekbaar!  

Heeft u interesse in één van onze activiteiten, of wilt u een programma op maat laten samenstellen? Dan vinden wij het prettig als u contact met ons opneemt en nodigen we u graag uit op locatie. Onder het genot van een kop koffie of een biertje zullen we dan alles persoonlijk met u doornemen en aan de hand daarvan een offerte opstellen.      

U kunt ons telefonisch bereiken via 036  5330646 of een mail sturen naar info@haddockwatersport.nl 

Bij alle watersportactiviteiten is het dragen van een zwemvest verplicht en kan er alleen deelgenomen worden door personen die in bezit zijn van een zwemdiploma. Vanzelfsprekend zorgen wij voor voldoende zwemvesten. 

Al jaren verzorgt Haddock watersportdagen en evenementen voor scholen, familiefeesten, bedrijfsuitjes en andere groepen, voor elk gezelschap maken wij een programma op maat.

Ons laatste nieuws

Zomer in Haven

06-08-2020|

Van 10 t/m 16 augustus is het Zomer in Haven. Door heel Almere-haven zijn er allerlei leuke activiteiten te doen. Uiteraard doen wij als Haddock watersport daar aan mee met een leuke kortingsactie. Schrijf je Lees meer...

Over Haddock Watersport

In 1987 begint Philippe van Thiel een zeilschool op een stukje land aan ’t Weerwater in Almere. Er zijn op dat moment nog vrijwel geen watersportvoorzieningen in deze jonge, snel groeiende stad en zo komt hij als eerste op het idee om een zeilschool te beginnen, oorspronkelijk onder de naam “Zeilschool voor de wind”.

Met een paar Optimisten en Varuna’s, een aantal instructeurs en drie zeecontainers wordt het eerste seizoen gestart. De instructeurs staan wekelijks op de markt met een zeilbootje en een stapel folders en zo worden de eerste cursisten aangetrokken. Twee zeecontainers worden gebruikt als opslag voor de materialen en de derde doet dienst als bar.

Onze activiteiten

Van mei tot september geven wij zeil- & windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen en in de zomervakantie organiseren we daarnaast ook nog superleuke watersportkampen, zeilkampen en snuffelweken en vanaf dit jaar ook avontuurlijke kano-kampeertochten! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve (water)sportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven.

De oude Jachthaven Haddock aan ’t Weerwater bood plaats aan bijna 450 ligplaatsen in het water en ca. 100 boten op trailers op de wal. De locatie viel echter midden in het beoogde gebied voor de Floriade, waardoor eigenaar Philippe van Thiel in het najaar van 2018 heeft moeten besluiten de grond de verkopen aan de gemeente Almere. Voor de boten die nu nog op de oude locatie liggen is een gedoogbeleid afgesproken met de gemeente tot eind september 2019, in de tussentijd wordt er hard gezocht naar een oplossing voor de periode daarna en in de toekomst hopen wij een nieuwe haven te kunnen realiseren aan de Noorderplassen.

Wij verhuren 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano’s, open motorboten, sloepen met schipper, open zeilboten type Valk en boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo. Met de motorboten en sloepen kunnen prachtige tochten gemaakt worden over de Almeerse wateren. De Valken liggen in het centrum van Almere Haven, vanaf daar kunt u zeilen op de Randmeren en leuke dagtochten maken naar bijvoorbeeld Huizen, Muiden of een van de eilandjes die in het Gooimeer liggen.

Vanaf 1 mei 2019 wordt door het horecateam van Haddock een gezellige Beachbar gerund aan de Gooimeerdijk in Almere Haven. In de maand mei 2019 wordt er nog het een en ander verbouwd en voorbereid en kunnen we nog geen lunch en/of diner draaien, wel zijn we overdag aanwezig en kunt u terecht voor een drankje. Natuurlijk houden we u via deze website op de hoogte van de vorderingen en zetten we de menukaart en openingstijden online zodra we alle informatie compleet hebben.

Helaas konden we bij de verhuizing van ons bedrijf de waterbungalows die we voorheen verhuurden voor overnachtingen niet meenemen naar de nieuwe locatie. Maar we hebben wel een heel mooi pand gekocht in het centrum van Almere Haven waar we ons kantoor en een nieuwe Bed & Breakfast gaan huisvesten. Half mei 2019 is de oplevering, daarna moeten we het pand geschikt maken voor het aanbieden van overnachtingen en vanaf juni kunnen we de eerste gasten ontvangen.