Een stoer, origineel en actief kinderfeestje voor jongens en meiden vanaf 10 jaar: een kennismakingsles windsurfen!

We zijn per 1 mei 2019 verhuisd naar het surfstrand aan de Gooimeerdijk in Almere Haven. De nieuwe locatie gebruiken we samen met de windsurfvereniging die daar al jaren gevestigd is. Daardoor hebben we nog meer materiaal beschikbaar en is er voor iedereen vanaf 10 jaar een surfplank, zeil, wetsuit en zwemvest op maat te vinden.

We beginnen met een korte theorieles op de kant en daarna gaan we zo snel mogelijk het water op! De les wordt gegeven door een van onze surfinstructeurs.

De minimale leeftijd voor dit feestje is 10 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september zolang het weer het toe laat.

Het feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 250,- voor maximaal 8 kinderen. Voor extra deelnemers komt daar € 25,- per kind bij, het maximale aantal deelnemers is 10.

Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen omdat we de hele periode op het water blijven, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vind u onderaan deze pagina.

Een kennismakingsles windsurfen kunnen wij ook verzorgen voor groepen jongeren en/of volwassenen, meer info hierover vind u op de pagina windsurfen onder de kop activiteiten.

Eten & drinken

De feestjes die plaatsvinden bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop.

Wij raden hierbij aan van tevoren te reserveren en met ons af te spreken wat de kinderen gaan eten. Dan kunnen wij voorbereidingen treffen en hoeven de kinderen niet te lang te wachten.

  • Broodje hamburger met limonade: € 3,- per kind
  • Broodje kroket met limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise en limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise, kroket of kaassoufflé en limonade: € 5,50 per kind

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Die mag u gerust zelf meenemen en bij ons opeten, als u dit van tevoren aangeeft zorgen we dat er een plekje is waar u met de kinderen kunt gaan zitten. Voor € 1,- per kind kunnen wij zorgen voor limonade bij de taart.

Wel vragen wij u, als u taart meeneemt, ook zelf te zorgen voor bordjes, vorkjes en servetjes en na afloop zelf op te ruimen.

Reserveren:

Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.

Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per mail, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op locatie betalen.

Wilt u een feestje boeken? Neem dan contact met ons op via 036 – 5330646 of info@haddockwatersport.nl