Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje in Almere voor uw jarige zoon of dochter? Dan bent u bij Haddock Watersport aan het juiste adres!
Wij organiseren verschillende superleuke en actieve watersport-kinderfeestjes voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ook voor bijvoorbeeld schoolklassen of sportteams kunnen wij deze activiteiten organiseren, aangepast op de groepsgrootte en leeftijd.

Een superleuk kinderfeest voor jongens en meisjes die houden van avontuur. Tijdens deze piratenexpeditie leggen de kinderen een tocht af die hen langs verschillende activiteiten voert. Als echte piraten zullen de kinderen allerlei hindernissen moeten overwinnen om bij een schat te komen.
We verklappen natuurlijk niet alles, maar enkele onderdelen die aan bod kunnen komen zijn kanoën, suppen, hindernisbaan, blaaspijp- en boogschieten en vlot bouwen.

De onderdelen die gedaan worden tijdens de piratenexpeditie worden altijd aangepast op de leeftijd van de kinderen en de weersomstandigheden. Voor kinderen boven de 10 jaar kan de piratenexpeditie ook geboekt worden zonder schat zoeken, dan noemen we het Expeditie Waterproof.

De minimale leeftijd voor dit feestje is 7 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 180,- voor maximaal 8 kinderen. Boven de 8 kinderen komt er € 15,- per extra kind bij.
Een zakje chips en een pakje drinken onderweg is inbegrepen bij de prijs.
Extra optie: Het is mogelijk dit feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vind u onderaan deze pagina.

Een stoer, origineel en actief kinderfeestje voor jongens en meiden vanaf 10 jaar: een kennismakingsles windsurfen!
We zijn per 1 mei 2019 verhuisd naar het surfstrand aan de Gooimeerdijk in Almere Haven. De nieuwe locatie gebruiken we samen met de windsurfvereniging die daar al jaren gevestigd is. Daardoor hebben we nog meer materiaal beschikbaar en is er voor iedereen vanaf 10 jaar een surfplank, zeil, wetsuit en zwemvest op maat te vinden.

We beginnen met een korte theorieles op de kant en daarna gaan we zo snel mogelijk het water op! De les wordt gegeven door een van onze surfinstructeurs.

De minimale leeftijd voor dit feestje is 10 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september zolang het weer het toe laat.
Het feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 250,- voor maximaal 8 kinderen. Voor extra deelnemers komt daar € 25,- per kind bij, het maximale aantal deelnemers is 10.

Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen omdat we de hele periode op het water blijven, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vind u onderaan deze pagina.

Een kennismakingsles windsurfen kunnen wij ook verzorgen voor groepen jongeren en/of volwassenen, meer info hierover vind u op de pagina windsurfen onder de kop activiteiten.

Ben je een echte waterrat en wil je je vrienden ook enthousiast maken voor de watersport? Wij leren jullie in één middag de basis van het zeilen in een Optimist!
We beginnen met een korte theorieles op de kant en gaan daarna zo snel mogelijk het water op. Zo houden we zo veel mogelijk tijd over om het zeilen onder de knie te krijgen.

De leeftijd voor dit feestje is 7 t/m 12 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september zolang het weer het toe laat.
Het feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd van de week geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 250,- voor maximaal 8 kinderen. Boven de 8 kinderen komt er € 25,- per kind extra bij, wilt u met meer dan 10 kinderen komen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.

Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen omdat we de hele periode op het water blijven, wel is het mogelijk het feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vind u onderaan deze pagina.

In de havenkom in het centrum van Almere Haven liggen de Valken van Zeilschool Haddock. Een Valk is een open kielboot met een ruime kuip die speciaal ontworpen is voor zeilscholen en verhuurbedrijven. In de Valk is plaats voor maximaal 6 kinderen en een instructeur.
De kinderen gaan onder begeleiding van een instructeur het water op, waar ze ervaren wat zeilen inhoudt en natuurlijk allemaal mogen meehelpen met het bedienen van het roer en de zeilen.
Tijdens dit feestje kan er op een eiland aangelegd worden voor een korte picknick, of de bemanning gooit als echte zeelieden de ankers uit om al deinend op de golven wat lekkers te nuttigen.

Voor echte stoere zeebonken kan dit feestje ook in de herfst en winter georganiseerd worden! Dikke truien aan, regenpak, muts en wanten en een thermoskan warme chocolademelk mee voor onderweg en de kinderen hebben gegarandeerd wat te vertellen na afloop!

De minimale leeftijd voor dit kinderfeestje is 10 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september. In de herfst- en wintermaanden in overleg ook, zolang het weer het toe laat.
Het feestje duurt 3,5 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 185,- per Valk met instructeur, per Valk kunnen we maximaal 6 kinderen mee het water op nemen.

Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen en is bijboeken daarvan ook niet mogelijk omdat de Valken op een andere locatie liggen, wel kunt u zelf een picknickmand meegeven aan de instructeur.

Haddock beschikt over een flink assortiment 1-persoons, 2-persoons & Canadese kano’s waarmee mooie tochten door Almere gevaren kunnen worden. Tijdens dit feestje gaan we met de kinderen een leuke route kanoën in 1-persoons en/of 2-persoons kano’s. Onderweg kan er natuurlijk aangelegd worden voor een picknick, zwemmen of een spel.

Een kanofeestje kan met instructeur geboekt worden, maar het is ook mogelijk alleen het materiaal te reserveren en als ouder zelf met de kinderen het water op te gaan.

De minimale leeftijd voor dit feestje is 8 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden april t/m oktober zolang het weer het toe laat.
Het kinderfeestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen, indien er wordt gekozen om met instructeur van Haddock te varen, € 180,- voor maximaal 8 kinderen, bij meer dan 8 kinderen komt er € 15,- per extra kind bij.

De huur van kano’s naar keuze, dus het kanoën onder eigen begeleiding, bedraagt € 100,- voor 8 kinderen & 2 volwassenen. Voor ieder kind extra komt daar € 10,- bij. Wij raden aan om met minimaal 2 volwassenen mee te varen.

Extra optie: Het is mogelijk dit feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vind u onderaan deze pagina.

Eten & drinken

De feestjes die plaatsvinden bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop.
Wij raden hierbij aan van tevoren te reserveren en met ons af te spreken wat de kinderen gaan eten. Dan kunnen wij voorbereidingen treffen en hoeven de kinderen niet te lang te wachten.

 • Broodje hamburger met limonade: € 3,- per kind
 • Broodje kroket met limonade: € 3,50 per kind
 • Bakje friet met mayonaise en limonade: € 3,50 per kind
 • Bakje friet met mayonaise, kroket of kaassoufflé en limonade: € 5,50 per kind

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Die mag u gerust zelf meenemen en bij ons opeten, als u dit van tevoren aangeeft zorgen we dat er een plekje is waar u met de kinderen kunt gaan zitten. Voor € 1,- per kind kunnen wij zorgen voor limonade bij de taart.
Wel vragen wij u, als u taart meeneemt, ook zelf te zorgen voor bordjes, vorkjes en servetjes en na afloop zelf op te ruimen.

Algemene informatie:

 • Bij alle kinderfeestjes die Haddock Watersport aanbiedt waarbij we het water op, in of over gaan is een zwemdiploma voor alle deelnemers een vereiste. Tijdens de wateractiviteiten zijn de kinderen daarnaast ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen.
 • Met name bij de piratenexpeditie kunnen de kinderen nat en vies worden. Wij raden aan de kinderen oude kleding en schoenen aan te laten doen en een set schone kleding en schoenen, een handdoek en een vuilniszak mee te geven.
 • Bij de zeilfeestjes is het verstandig een set droge kleding en een handdoek mee te geven.
 • Bij het windsurffeestje verzoeken we de kinderen zwemkleding, een handdoek en waterschoenen of oude gympen die nat mogen worden mee te nemen.
 • Wij krijgen regelmatig de vraag of de ouders van de jarige mee mogen met het feestje, maar onze ervaring is dat de kinderen het leuker vinden en beter naar de instructeur luisteren als er geen ouders mee gaan.
 • Wij kunnen ons voorstellen dat u graag foto’s van het kinderfeestje wilt hebben, u kunt altijd een camera meegeven aan de instructeur. Let wel: dit is op uw eigen risico, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade aan uw eigendommen of die van de kinderen. Ook kunt u altijd even aan de instructeur vragen of hij of zij foto’s wil maken met zijn of haar mobiele telefoon en deze naar u door wil sturen via whatsapp of email.

Reserveren:

 • Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.
 • Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per mail, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op locatie betalen.
 • Wilt u een feestje boeken? Neem dan contact met ons op via 036 – 5330646 of info@haddockwatersport.nl

Heeft u vragen over onze activiteiten of wilt u reserveren? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op: 036 – 5330646, een mail sturen naar: info@haddockwatersport.nl of via het contactformulier