Snuffelweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

60.00

Uitverkocht

De Snuffelweek is een speciale zomeraanbieding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke ochtend een andere activiteit doen. Op het programma kunnen, afhankelijk van het weer, o.a. de volgende activiteiten staan: windsurfen, kanoën, drakenboot varen, boogschieten, vlot bouwen en suppen. Zeilen is geen onderdeel van de snuffelweek.

Let op: I.v.m. de geldende Coronamaatregelen zou het programma er deze zomer iets anders uit kunnen zien dan de afgelopen jaren.

CODE: SW Categorie:

Beschrijving

De Snuffelweek is een speciale zomeraanbieding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke ochtend een andere activiteit doen, op het programma kunnen, afhankelijk van het weer, o.a. de volgende activiteiten staan: windsurfen, kanoën, boogschieten, vlot bouwen en suppen. Zeilen is geen onderdeel van de snuffelweek.

Deze week is vooral geschikt voor beginnende watersporters die aan verschillende soorten van de watersport willen ‘snuffelen’ en lekker actief bezig willen zijn op en om het water. We gaan gedurende de week niet alleen watersporten, maar er zitten ook wat leuke landactiviteiten in het programma. Alles gaat deze week op een ontspannen manier, het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben en met mooie verhalen over de beleefde avonturen thuis komen.

Als er een grote groep snuffelaars is kan het voorkomen dat de groep bij bepaalde onderdelen wordt opgesplitst zodat er met twee kleinere groepen gewerkt kan worden, hierbij wordt er altijd rekening mee gehouden dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij elkaar in de groep blijven.

Elke week van de zomervakantie wordt er van maandag t/m vrijdag een snuffelweek georganiseerd van 9.30 tot 12.00 uur.

Extra informatie

Data

maandag 6 t/m vrijdag 10 juli 9.30 – 12.00 uur, maandag 13 t/m vrijdag 17 juli 9.30 – 12.00 uur, maandag 20 t/m vrijdag 24 juli 9.30 – 12.00 uur, maandag 27 t/m vrijdag 31 juli 9.30 – 12.00 uur, maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus 9.30 – 12.00 uur, maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus 9.30 – 12.00 uur

Go to Top