Snuffelweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

95.00

1 op voorraad

De Snuffelweek is een speciale zomeraanbieding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke ochtend een andere activiteit doen. Op het programma kunnen, afhankelijk van het weer, o.a. de volgende activiteiten staan: windsurfen, kanoën, boogschieten, vlot bouwen, zippy’en en suppen. Zeilen is geen onderdeel van de snuffelweek.

CODE: SW Categorie:

Beschrijving

De Snuffelweek is een speciale zomeraanbieding voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tijdens de snuffelweek gaan de cursisten elke ochtend een andere activiteit doen, op het programma kunnen, afhankelijk van het weer, o.a. de volgende activiteiten staan: windsurfen, kanoën, boogschieten, vlot bouwen en suppen. Zeilen is geen onderdeel van de snuffelweek.

Deze week is vooral geschikt voor beginnende watersporters die aan verschillende soorten van de watersport willen ‘snuffelen’ en lekker actief bezig willen zijn op en om het water. We gaan gedurende de week niet alleen watersporten, maar er zitten ook wat leuke landactiviteiten in het programma. Alles gaat deze week op een ontspannen manier, het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben en met mooie verhalen over de beleefde avonturen thuis komen.

Als er een grote groep snuffelaars is kan het voorkomen dat de groep bij bepaalde onderdelen wordt opgesplitst zodat er met twee kleinere groepen gewerkt kan worden, hierbij wordt er altijd rekening mee gehouden dat vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij elkaar in de groep blijven.

Elke week van de zomervakantie wordt er van maandag t/m vrijdag een snuffelweek georganiseerd van 9.00 tot 12.00 uur.

Extra informatie

Data

maandag 22 t/m vrijdag 26 juli, 9.00 tot 12.00 uur, maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus, 9.00 tot 12.00 uur, maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus, 9.00 tot 12.00 uur, maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus, 9.00 tot 12.00 uur, maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus, 9.00 tot 12.00 uur, maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus, 9.00 tot 12.00 uur

Ga naar de bovenkant