Zoekt u een plaats om te overnachten in Almere? Ook daarvoor bent u bij Haddock aan het juiste adres, wij hebben een Bed & Breakfast in Almere Haven.

Haddock Bed & Breakfast is onderdeel van Haddock Watersport en bood voorheen overnachtingen aan in gezellige waterbungalows op het water.
Helaas hebben wij op 1 mei 2019 de oude locatie moeten verlaten om plaats te maken voor de Floriade 2022. Hoe dat zo gekomen is kunt u lezen op de pagina geschiedenis.

Het goede nieuws is dat we wel door gaan met het aanbieden van overnachtingen in Almere. We hebben hiervoor een prachtig pand gekocht midden in het gezellige centrum van Almere Haven.
Het nieuwe adres is:

Haddock Bed & Breakfast
Kerkgracht 36
1354 AM Almere

Indeling Bed & Breakfast

De nieuwe bed & breakfast is een pand met vijf verdiepingen aan een gracht in het centrum van Almere Haven. Op de onderste verdiepingen is ons kantoor en een gemeenschappelijke ruimte voor de gasten waar we het ontbijt serveren. Daar bevind zich ook de keuken met openslaande deuren naar de ruime tuin. Op de bovenste verdiepingen zijn de kamers voor de gasten.
Er zijn zes kamers ingericht voor gasten, waarvan vier geschikt voor twee personen en twee voor maximaal vier personen.
Vijf van de zes kamers in dit pand beschikken over een balkon en er is een ruime tuin waar de gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken.
In eerste instantie is er per verdieping een badkamer, die door de gasten van twee of drie kamers gebruikt kan worden. Op termijn zullen alle kamers voorzien worden van eigen sanitair.

Bij een overnachting bij onze bed & breakfast is ontbijt inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte, doordeweeks vanaf 7.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 11.00 uur.
Ook het gebruik van handdoeken en beddengoed is inbegrepen bij de prijs.

Huisdieren zijn in onze accommodatie niet toegestaan.

Prijzen overnachtingen:

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 50,- per nacht
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 86,- per nacht
  • Prijs overnachting familiekamer voor 3 personen: € 120,-
  • Prijs overnachting familiekamer voor 4 personen: € 150,-
  • Prijs overnachting kind 0 t/m 3 jaar in kinderbedje van ons: € 15,- per nacht

Het is ook mogelijk om het hele pand of een etage te huren met een groep voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenuitje. Prijzen en mogelijkheden hiervoor zijn op aanvraag.

Voor reserveringen, vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op: 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl of gebruik het contactformulier.

Boot huren?

Almere verkennen? Bekijk de stad eens vanaf het water! Wij verhuren motorboten, zeilboten type Valk en kano’s vanaf onze zeilschool aan het Gooimeer, op 10 minuutjes lopen vanaf de B&B.

Met een motorboot kunt u prachtige tochten maken door de Almeerse natuur, verschillende woonwijken en langs het moderne stadshart. Met een Valk kunt u heerlijk zeilen op het Gooimeer en bijvoorbeeld lunchen in de haven van Naarden of Huizen, of aanleggen bij een van de eilanden die in het Gooimeer liggen. Op de pagina bootverhuur vind u alle mogelijkheden en prijzen.