Zoekt u een Bed & Breakfast in Almere? Sinds de zomer van 2019 verhuren wij kamers in een prachtig pand dat gelegen is midden in het gezellige centrum van Almere Haven, het adres is:

Bed & Ontbijt Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM Almere

Indeling Bed & Breakfast

De nieuwe bed & breakfast is een pand met vijf verdiepingen aan een gracht in het centrum van Almere Haven. Op de onderste verdieping is de  gemeenschappelijke ruimte voor de gasten waar we het ontbijt serveren. Daar bevind zich ook de keuken met openslaande deuren naar de ruime tuin. Op de bovenste verdiepingen zijn de kamers voor de gasten.
Er zijn verschillende kamers ingericht voor gasten, waarvan een aantal geschikt voor twee personen en er zijn ook kamers voor maximaal vier personen.
Bijna alle kamers in dit pand beschikken over een balkon en er is een ruime tuin waar de gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken.
Er zijn tweepersoons kamers die een badkamer delen en er is een tweepersoons kamer met een eigen badkamer, de vierpersoons kamers hebben een eigen badkamer.

Bij een overnachting bij onze bed & breakfast is ontbijt inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte van 8.00 tot 11.00 uur. Moet u vroeg weg en wilt u voor 8.00 uur ontbijten dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat en kunt u ’s ochtends zelf een ontbijtje klaar maken.
Ook het gebruik van handdoeken en beddengoed is inbegrepen bij de prijs.

Huisdieren zijn in onze accommodatie niet toegestaan.

Prijzen overnachtingen:

Tweepersoons kamer met gedeelde badkamer

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 52,50 per nacht
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 75,- per nacht

Tweepersoons kamer met eigen badkamer

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 63,- per nacht
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 90,- per nacht

Vierpersoons kamer met eigen badkamer

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 63,- per nacht
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 90,- per nacht
  • Prijs overnachting voor 3 personen: € 120,- per nacht
  • Prijs overnachting voor 4 personen: € 150,- per nacht
  • Prijs overnachting kind 0 t/m 3 jaar in kinderbedje van ons: € 15,- per nacht

Het is ook mogelijk om het hele pand of een etage te huren met een groep voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenuitje. Prijzen en mogelijkheden hiervoor zijn op aanvraag.

Voor reserveringen, vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op: 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl of gebruik het contactformulier.

Bed &  Ontbijt Haddock is onderdeel van Haddock Watersport en bood voorheen overnachtingen aan in gezellige waterbungalows op het water.
Helaas hebben wij op 1 mei 2019 de oude locatie moeten verlaten om plaats te maken voor de Floriade 2022. Hoe dat zo gekomen is kunt u lezen op de pagina geschiedenis.

Boot huren?

Almere verkennen? Bekijk de stad eens vanaf het water! Wij verhuren motorboten, zeilboten type Valk en kano’s vanaf onze zeilschool aan het Gooimeer, op 10 minuutjes lopen vanaf de B&B.

Met een motorboot kunt u prachtige tochten maken door de Almeerse natuur, verschillende woonwijken en langs het moderne stadshart. Met een Valk kunt u heerlijk zeilen op het Gooimeer en bijvoorbeeld lunchen in de haven van Naarden of Huizen, of aanleggen bij een van de eilanden die in het Gooimeer liggen. Op de pagina bootverhuur vind u alle mogelijkheden en prijzen.