Overdekte werkplaats Almere

Informatie tentloods

Welkom bij Haddock Watersport in Almere, waar we u graag voorzien van de beste faciliteiten om uw klussen uit te voeren. Wist u dat we nu ook een overdekte werkplaats in Almere hebben? Onze tentloods is perfect voor allerlei soorten klussen, of u nu een hobbyist bent of een professionele klusser. In deze tekst vertellen we u graag meer over de mogelijkheden op onze werf in Almere.

De voordelen van onze overdekte werkplaats

Onze overdekte werkplaats biedt een ideale omgeving om te werken aan uw boot, auto, motor of andere projecten. De tentloods beschermt u tegen weer en wind en is voorzien van stroomaansluitingen, zodat u altijd beschikt over de benodigde energie. Bovendien mogen alle soorten klussen worden uitgevoerd in onze overdekte werkplaats, van klein tot groot. Onze werkplaats staat op de botenwerf van Haddock Watersport in Almere, dus u kunt ook gemakkelijk gebruik maken van onze faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld gratis parkeergelegenheid, een toilet, wateraansluiting en een bouw- en watersportwinkel in de buurt. Ook kunnen wij onderhoud en reparaties aan uw boot uitvoeren en alle zorgen dus uit handen nemen.

Huur onze overdekte werkplaats

Bent u op zoek naar een overdekte werkplaats in Almere? Dan bent u bij Haddock Watersport aan het juiste adres. Onze tentloods is te huur voor een scherpe prijs en biedt alles wat u nodig heeft voor uw klussen. U kunt onze werkplaats huren voor een dag, een weekend of zelfs voor langere periodes. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven. Bij Haddock watersport staan wij altijd voor u klaar om uw klusproject tot een succes te maken!

Andere diensten bij Haddock Watersport

Naast onze overdekte werkplaats bieden wij nog veel meer diensten en faciliteiten als Haddock Watersport. Zo bieden wij bijvoorbeeld diverse watersportactiviteiten aan bij onze zeilschool/beachbar in Almere Haven en hebben wij hier ook een mega gezellige bed and breakfast. Wilt u meer weten over wat Haddock Watersport te bieden heeft? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Contactformulier Werkplaats

Laat hier uw gegevens en eventueel uw vraag achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via de verstrekte contactgegevens. U mag ons ook altijd mailen op werf@haddockwatersport.nl
  • Velden met een * zijn verplicht.
beeld van overdekte werkplaats