Vanaf de oude locatie van Haddock Watersport aan ’t Weerwater konden er prachtige kanotochten gemaakt worden. Helaas moesten we per 1 mei 2019 de locatie aan ’t Weerwater verlaten, maar gelukkig hebben we een mooie nieuwe plek gevonden aan het Gooimeer en natuurlijk zijn onze kano’s daar mee naar toe verhuisd.

Haddock Watersport beschikt over een groot assortiment 1-persoons, 2-persoons en Canadese (3-persoons) kano’s en Zippy’s.
Een Zippy is een zeer stabiele kano waar je meer op dan in zit, deze hebben we in 1-persoons en 2-persoons variant. In de 2-persoons en Canadese kano’s kunnen ook kleine kinderen meegenomen worden. Zwemvesten zijn in diverse maten beschikbaar en bij de huur inbegrepen.

Tevens is het mogelijk een trailer met kano’s of Zippy’s te huren op een andere locatie. U kunt de trailer zelf ophalen bij Haddock of laten bezorgen door een van onze medewerkers op de gewenste locatie. Op de kanotrailer liggen dan 8 kano’s of Zippy’s, dit is een mix van 1-persoons en 2-persoons modellen.

Kano’s kunnen los gehuurd worden of u kunt reserveren voor een groep vanaf 10 personen. Wij hanteren in dat geval een groepsprijs met een tarief per persoon in plaats van per kano en houden voldoende materiaal beschikbaar voor de groep.
Groepen mogen zelf met de kano’s het water op, bij groepen kinderen en jongeren verzoeken wij er voor te zorgen dat er voldoende volwassenen mee gaan om de kinderen te begeleiden. Het is natuurlijk ook mogelijk een instructeur van Haddock in te huren. De instructeur helpt met het instappen, legt de basisbeginselen van het kanoën uit en gaat mee het water op.

Het dragen van een zwemvest is ten alle tijden verplicht voor alle leeftijden, het gebruik van zwemvesten is inbegrepen bij de huurprijs.

Prijzen:
Groepsprijs vanaf 10 personen ca. 2 uur kano’s naar keuze: € 12,50 per persoon
Instructie: € 100,- per instructeur per dagdeel

Huur trailer met kano’s voor maximaal 12 personen: € 200,- per dag bij zelf ophalen en terugbrengen of € 280,- per dag inclusief bezorgen en ophalen binnen Almere.
Prijzen zijn inclusief peddels en gebruik van zwemvesten. Prijzen voor bezorging buiten Almere op aanvraag.

De losse huurprijzen voor de kano’s vind u op de pagina bootverhuur.

Heeft u vragen of wilt u deze activiteit bij ons boeken, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl

NIEUW! Expeditie Alcazar

Voor kanoërs die van avontuur, water, kamperen, vuur maken en het outdoor leven houden hebben we iets nieuws aan ons cursusaanbod toegevoegd: Expeditie Alcazar. Een superstoere kano-kampeertocht waarbij we drie dagen met Canadese kano’s door Almere gaan trekken! De deelnemers leren de benodigde peddeltechnieken voor het Canadees kanovaren, maar ook hoe ze de kano moet bepakken voor een expeditie, hoe je een goed kamp bouwt, vuur maakt, eten bereid op open vuur en een avontuurlijke tocht uitstippelt. Meer info vind je op de pagina Expeditie Alcazar.