Haddock beschikt over een flink assortiment 1-persoons, 2-persoons & Canadese kano’s waarmee mooie tochten door Almere gevaren kunnen worden. Tijdens dit feestje gaan we met de kinderen een leuke route kanoën in 1-persoons en/of 2-persoons kano’s. Onderweg kan er natuurlijk aangelegd worden voor een picknick, zwemmen of een spel.

Een kanofeestje kan met instructeur geboekt worden, maar het is ook mogelijk alleen het materiaal te reserveren en als ouder zelf met de kinderen het water op te gaan.

De minimale leeftijd voor dit feestje is 8 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma. Dit feestje is te boeken in de maanden april t/m oktober zolang het weer het toe laat. Het kinderfeestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen, indien er wordt gekozen om met instructeur van Haddock te varen, € 180,- voor maximaal 8 kinderen, bij meer dan 8 kinderen komt er € 15,- per extra kind bij.

De huur van kano’s naar keuze, dus het kanoën onder eigen begeleiding, bedraagt € 100,- voor 8 kinderen & 2 volwassenen. Voor ieder kind extra komt daar € 10,- bij. Wij raden aan om met minimaal 2 volwassenen mee te varen.

Extra optie: Het is mogelijk dit feestje af te sluiten met een broodje hamburger of bakje friet, alle opties voor eten en drinken vindt u onderaan deze pagina.

Eten & drinken

De feestjes die plaatsvinden bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop.

Wij raden hierbij aan van tevoren te reserveren en met ons af te spreken wat de kinderen gaan eten. Dan kunnen wij voorbereidingen treffen en hoeven de kinderen niet te lang te wachten.

  • Broodje hamburger met limonade: € 3,- per kind
  • Broodje kroket met limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise en limonade: € 3,50 per kind

Bakje friet met mayonaise, kroket of kaassoufflé en limonade: € 5,50 per kind

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Die mag u gerust zelf meenemen en bij ons opeten, als u dit van tevoren aangeeft zorgen we dat er een plekje is waar u met de kinderen kunt gaan zitten. Voor € 1,- per kind kunnen wij zorgen voor limonade bij de taart.

Wel vragen wij u, als u taart meeneemt, ook zelf te zorgen voor bordjes, vorkjes en servetjes en na afloop zelf op te ruimen.

Reserveren:

Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.

Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per mail, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op locatie betalen.

Wilt u een feestje boeken? Neem dan contact met ons op via 036 – 5330646 of info@haddockwatersport.nl