Een superleuk kinderfeest voor jongens en meisjes die houden van avontuur. Tijdens deze piratenexpeditie leggen de kinderen een tocht af die hen langs verschillende activiteiten voert. Als echte piraten zullen de kinderen allerlei hindernissen moeten overwinnen om bij een schat te komen.

We verklappen natuurlijk niet alles, maar enkele onderdelen die aan bod kunnen komen zijn kanoën, suppen, hindernisbaan, blaaspijp- en boogschieten en vlot bouwen.

De onderdelen die gedaan worden tijdens de piratenexpeditie worden altijd aangepast op de leeftijd van de kinderen en de weersomstandigheden. Voor kinderen boven de 10 jaar kan de piratenexpeditie ook geboekt worden zonder schat zoeken, dan noemen we het Expeditie Waterproof.

De minimale leeftijd voor dit feestje is 7 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje duurt 3 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 180,- voor maximaal 8 kinderen. Boven de 8 kinderen komt er € 15,- per extra kind bij.

Een zakje chips en een pakje drinken onderweg is inbegrepen bij de prijs.

Eten & drinken

De feestjes die plaatsvinden bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop.

Wij raden hierbij aan van tevoren te reserveren en met ons af te spreken wat de kinderen gaan eten. Dan kunnen wij voorbereidingen treffen en hoeven de kinderen niet te lang te wachten.

  • Broodje hamburger met limonade: € 3,- per kind
  • Broodje kroket met limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise en limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise, kroket of kaassoufflé en limonade: € 5,50 per kind

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Die mag u gerust zelf meenemen en bij ons opeten, als u dit van tevoren aangeeft zorgen we dat er een plekje is waar u met de kinderen kunt gaan zitten. Voor € 1,- per kind kunnen wij zorgen voor limonade bij de taart.

Wel vragen wij u, als u taart meeneemt, ook zelf te zorgen voor bordjes, vorkjes en servetjes en na afloop zelf op te ruimen.

Reserveren:

Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.

Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per mail, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op locatie betalen.

Wilt u een feestje boeken? Neem dan contact met ons op via 036 – 5330646 of info@haddockwatersport.nl