Wilt u wat leuks doen met uw klas, jaar of hele school? Dan kunt u bij Haddock terecht voor een dag vol waterpret en sportieve activiteiten. Haddock verzorgt zowel op het water als op het strand diverse activiteiten, begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. De activiteiten worden aangepast op de leeftijd van de leerlingen waardoor ze geschikt zijn voor zowel basisschool als middelbare school leeftijd. 

Activiteiten die wij aan scholen bieden:

Kanoën – De kinderen krijgen een kano, waarbij ze kunnen kiezen uit een 1-persoons of 2-persoons kano. Onder begeleiding van een instructeur gaan ze een tochtje varen over het meer. Van tevoren krijgen ze een korte instructie.

Suppen – De kinderen gaan in hun eentje of in tweetallen op een sup. Van te voren krijgen ze een korte instructie. In het water liggen 4 boeien die samen twee goals vormen. Eerst krijgen de kinderen 10 minuten om even te oefenen, vervolgens krijgen ze een wedstrijdje in de vorm van een ijshockeygame. Hierbij moeten ze de bal in de goal van de tegenstander krijgen om een punt te scoren. De kinderen mogen wel achter de goal suppen maar kunnen niet via de achterkant scoren. Het spel wordt begeleid door één instructeur. 

Surfen – De kinderen krijgen een mini windsurf les waarbij ze een korte uitleg krijgen op de kant en de basis aangeleerd krijgen. Vervolgens hebben ze in het water 40 min de tijd om te oefenen onder begeleiding van één instructeur.

Vlotbouwen – De kinderen worden in twee groepen verdeeld en het materiaal wordt verdeeld. Vervolgens doen ze een wedstrijdje waarbij er drie punten verdiend kunnen worden. Het eerste punt gaat naar het team dat het snelst hun vlot in elkaar heeft, het tweede punt gaat naar het team dat als eerste om de boei is met hun vlot, het derde punt gaat naar het team dat als eerste hun vlot weer uit elkaar heeft. 

6-kamp – Het 6-kamp bestaat uit de volgende onderdelen: de wandelende A, het chagrijnenspel, boogschieten, volleyballen, touwtrekken, blind kanoën. De kinderen worden in 2 groepen verdeeld en gaan allebei met één instructeur de verschillende onderdelen af. Bij elk onderdeel zit er een spel/wedstrijd element in. 

Zeilen in een optimist – De kinderen krijgen eerst een kleine theorieles waarbij ze de basis van het zeilen uitgelegd krijgen. Vervolgens gaan ze het zelf ervaren door het water op te gaan. Ze krijgen allemaal hun eigen boot en proberen een baantje te varen op het water. De instructeurs gaan mee het water op in een motorboot en kano.

Zeilen in een valk – De kinderen lopen samen met de instructeurs naar de havenkom vlakbij het surfstrand. Hier zullen ze per 5 samen met een instructeur in de boot stappen en hem helpen de boot vaarklaar te maken. Vervolgens gaan ze het meer op waarbij ze allemaal even aan het roer mogen zitten en de basis van het zeilen uitgelegd krijgen. 

Er kunnen bij de meeste activiteiten ongeveer 20 kinderen tegelijkertijd meedoen (bij sommige wat meer en sommige wat meer), afhankelijk van de groepsgrootte zullen we samen met u kijken hoeveel activiteiten handig is voor uw groep. Hoeveel activiteiten er worden gedaan en hoe lang hangt ook af van hoeveel tijd u heeft. Het is bij ons mogelijk om activiteiten aan te vragen voor een halve dag, een hele dag of meerdere dagen.  Als u meerder dagen activiteiten bij ons boekt is er ook de optie tot overnachting, de leerlingen slapen dan in grote tipitenten op ons terrein.  Tijdens het kamp zullen er dag en nacht instructeurs aanwezig zijn. 

Eten en drinken

Het is mogelijk dat Haddock voor en na de activiteiten eten drinken verzorgt in onze beachbar, dit kan bestaan uit.

  • Een bakje Friet met saus voor €3,00,- per kind
  • Een bakje friet met een snack (kroket, frikandel of kaassoufflé) voor €5,00,- per kind
  • Een snack (kroket, frikandel of kaassoufflé) voor €3,00,- per kind
  • Een BBQ bestaande uit 2 stukjes vlees, stokbrood met kruidenboter en diverse salades voor €12,50,- per kind.

Offerte en informatie

Bij interesse maken we graag vrijblijvend een (telefonische)afspraak met uw school om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand daarvan maken we een offerte op maat die past bij uw wensen en budget.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht.