Op zaterdag 7 mei is het zo ver, de opening van het watersportseizoen wordt uitgebreid gevierd op het surfstrand in Almere Haven. Dit jaar in de vorm van een vrolijk Waterpret Festival! Van 10:30 – 17:00 uur kun je bij ons gratis de leukste watersporten doen. Denk aan zeilen, windsurfen, suppen en kanoën. Naast watersporten zijn er diverse gratis activiteiten op het land te vinden. Lekker op het springkussen met je vriendjes en vriendinnetjes of zoek je liever de uitdaging op in het 5-kamp klassement?

Terwijl uw kinderen de grootste waterpret hebben onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, kunt u lekker in het zonnetje genieten van verschillende gekoelde drankjes en heerlijke snacks.

Na een drukke dag op het water moet er natuurlijk wat gegeten worden.

Om 17:00 uur wordt het strand omgetoverd in een gezellige BBQ-party om het, met een hamburger in de hand, nog te hebben over de leuke dag die je hebt gehad met die nieuwe vrienden en vriendinnen die je hebt gemaakt.

Inschrijven voor de gratis clinics doe je op de dag zelf bij onze enthousiaste instructeurs. Zet het waterpret festival in je agenda. Dit mag je niet missen!