In de havenkom in het centrum van Almere Haven liggen de Valken van Zeilschool Haddock. Een Valk is een open kielboot met een ruime kuip die speciaal ontworpen is voor zeilscholen en verhuurbedrijven. In de Valk is plaats voor maximaal 6 kinderen en een instructeur.

De kinderen gaan onder begeleiding van een instructeur het water op, waar ze ervaren wat zeilen inhoudt en natuurlijk allemaal mogen meehelpen met het bedienen van het roer en de zeilen.

Tijdens dit feestje kan er op een eiland aangelegd worden voor een korte picknick, of de bemanning gooit als echte zeelieden de ankers uit om al deinend op de golven wat lekkers te nuttigen.

Voor echte stoere zeebonken kan dit feestje ook in de herfst en winter georganiseerd worden! Dikke truien aan, regenpak, muts en wanten en een thermoskan warme chocolademelk mee voor onderweg en de kinderen hebben gegarandeerd wat te vertellen na afloop!

De minimale leeftijd voor dit kinderfeestje is 10 jaar en elke deelnemer dient in het bezit te zijn van minimaal 1 zwemdiploma.

Dit feestje is te boeken in de maanden mei t/m september. In de herfst- en wintermaanden in overleg ook, zolang het weer het toe laat.

Het feestje duurt 3,5 uur en kan op elke dag en tijd geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

De kosten bedragen € 185,- per Valk met instructeur, per Valk kunnen we maximaal 6 kinderen mee het water op nemen.

Bij dit feestje is geen eten of drinken inbegrepen en is bijboeken daarvan ook niet mogelijk omdat de Valken op een andere locatie liggen, wel kunt u zelf een picknickmand meegeven aan de instructeur.

Eten & drinken

De feestjes die plaatsvinden bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken voor de kinderen voor aanvang of na afloop.

Wij raden hierbij aan van tevoren te reserveren en met ons af te spreken wat de kinderen gaan eten. Dan kunnen wij voorbereidingen treffen en hoeven de kinderen niet te lang te wachten.

  • Broodje hamburger met limonade: € 3,- per kind
  • Broodje kroket met limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise en limonade: € 3,50 per kind
  • Bakje friet met mayonaise, kroket of kaassoufflé en limonade: € 5,50 per kind

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Die mag u gerust zelf meenemen en bij ons opeten, als u dit van tevoren aangeeft zorgen we dat er een plekje is waar u met de kinderen kunt gaan zitten. Voor € 1,- per kind kunnen wij zorgen voor limonade bij de taart.

Wel vragen wij u, als u taart meeneemt, ook zelf te zorgen voor bordjes, vorkjes en servetjes en na afloop zelf op te ruimen.

Reserveren:

Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.

Na reservering van een feestje sturen wij u hiervan een bevestiging en factuur per mail, wij verzoeken u het bedrag van tevoren over te maken. Is het heel kort dag dan kunt u de factuur meenemen en op de dag zelf op locatie betalen.

Wilt u een feestje boeken? Neem dan contact met ons op via 036 – 5330646 of info@haddockwatersport.nl

Zeilkamp