Haddock Watersport Almere Verhuur

valkzeilen

Bootverhuur

Met vrienden, familie of collega’s een dagje het water op? Haddock Watersport verhuurt diverse zeilboten en windsurfmateriaal.

kanoen

Kano’s en SUP’s

Aan het surfstrand in Almere Haven verhuren we 1-persoons, 2-persoons en Canadese (3-persoons) kano’s. Ook verhuren we supplanken!

Boottrailer verhuur

U kunt bij Haddock Watersport terecht voor het huren van een boottrailer. We hebben trailers voor motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2700 kilo.

Huur een kano bij Haddock Watersport en ontdek hoe mooi Almere is vanaf het water!

Over Haddock Watersport

In 1987 begint Philippe van Thiel een zeilschool op een stukje land aan ’t Weerwater in Almere. Er zijn op dat moment nog vrijwel geen watersportvoorzieningen in deze jonge, snel groeiende stad en zo komt hij als eerste op het idee om een zeilschool te beginnen, oorspronkelijk onder de naam “Zeilschool voor de wind”.

Met een paar Optimisten en Varuna’s, een aantal instructeurs en drie zeecontainers wordt het eerste seizoen gestart. De instructeurs staan wekelijks op de markt met een zeilbootje en een stapel folders en zo worden de eerste cursisten aangetrokken. Twee zeecontainers worden gebruikt als opslag voor de materialen en de derde doet dienst als bar.

Onze activiteiten

Van mei tot september geven wij zeil- & windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen, in de meivakantie bieden we een watersportprogramma van drie dagen aan en in de zomervakantie organiseren we superleuke watersportkampen en snuffelweken! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve (water)sportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven.

Op bedrijventerrein de Vaart heeft Haddock een botenwerf waar u terecht kunt voor winterstalling of tijdelijke stalling om werkzaamheden te verrichten of te laten verrichten aan uw vaartuig. Ook verhuren we boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo.

Bij Haddock Watersport kunt u van april tot oktober terecht voor het huren van 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano’s, windsurfmateriaal, supplanken en open zeilboten type Valk. Ook verhuren we het hele jaar door boottrailers voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo.

In verband met de geldende Coronamaatregelen is onze beachbar voorlopig gesloten. Zodra we weer open mogen zien we u graag weer op ons terras aan het surfstrand in Almere Haven.

Midden in het gezellige centrum van Almere Haven, aan de Kergracht, is onze Bed & Breakfast gevestigd in een bijzonder pand. Hier kunnen stellen, individuele reizigers of groepen terecht voor overnachtingen voor een nacht of langer.