Met vrienden, familie of collega’s een dagje het water op? Bij Haddock bootverhuur kunt u zeilboten, motorboten, kano’s en sloepen huren! Ook verhuren wij boottrailers en fietsen.

Misschien heeft u in het verleden al eens een bootje bij ons gehuurd? Dan moeten we u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen rondom Haddock; namelijk dat we onze locatie aan ’t Weerwater per 1 mei 2019 helaas hebben moeten verlaten. Hoe dat allemaal zo gekomen is kunt u lezen op de pagina Geschiedenis Haddock Watersport.

Het goede nieuws is dat Zeilschool Haddock komend seizoen gewoon door draait, alleen zijn we hiervoor verhuisd naar Almere Haven. Windsurfvereniging Centraal heeft een mooi stuk grond met een gezellige beachbar aan de Gooimeerdijk, waar we samen met hen gebruik van mogen gaan maken.
Vanaf komende zomer wordt de beachbar gerund door onze horecatoppers en in april 2019 zijn onze watersportcursussen gestart op de nieuwe locatie.
Het nieuwe adres is:

Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere Haven

Onze zeilboten type Valk blijven in het centrum van Almere Haven liggen, op de plek waar ze altijd al lagen, de motorboten komen daar vanaf dit seizoen ook te liggen. De kano’s gaan we verhuren vanaf de nieuwe locatie aan de Gooimeerdijk of kunnen door groepen op locatie worden gehuurd.

Voor het vervoeren van motor- en zeilboten hebben wij diverse boottrailers te huur, ook kunnen wij uw boot voor u vervoeren, te water laten of uit het water halen met een van de boottrailers.
Meer informatie hierover en specificaties van de verschillende trailers vind u op de pagina boottrailer huren.

Zeilboot huren? Een Valk is de perfecte boot voor een dagje uitwaaien op de Randmeren!

Een Valk is een open 5-persoons kielboot met een ruime kuip die speciaal ontworpen is voor zeilscholen en verhuurbedrijven. Deze boot is door zijn geweldige zeileigenschappen favoriet bij veel watersporters.
De Valken van Haddock liggen in het centrum van Almere Haven, vanaf daar kunt u gelijk het Gooimeer op.
Huurders dienen eerst even bij de nieuwe locatie van Haddock aan de Gooimeerdijk (adres zie boven) langs te komen om een huurcontract in te vullen, te betalen en peddels en zwemvesten op te halen. Vanaf daar is het nog geen 5 minuten met de auto naar de Valken.
Misschien overbodig om te vermelden, maar voor het huren van een Valk is ruime zeilervaring in dit type zeilboot een vereiste!
U kunt een Valk doordeweeks voor een hele dag of avond huren, in het weekend verhuren we de Valken alleen per hele dag.
Wilt u meerdere dagen gaan zeilen dan is het mogelijk een dektent bij de Valk te huren voor een meerprijs van € 5,- per dag. Met de dektent erover kan er in een Valk geslapen worden.

Prijzen & tijden huur zeilboot Valk:

€ 60,- per dag doordeweeks
€ 70,- per dag in het weekend
€ 40,- per avond

Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
Avond huren = 18.00 tot 21.00 uur, alleen doordeweeks

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Onze Valken zijn ook met instructeur te huur voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of privéles zeilen voor volwassenen, informatie daarover vind u op de pagina zeilen in Valken.

Motorboot huren? Ontdek Almere vanaf het water!

U kunt bij Haddock open motorboten huren voor 6 personen. Deze motorboten zijn van polyethyleen en voorzien van een stuurtje en een 5-PK buitenboordmotor.
Een vaarbewijs is voor deze boten niet vereist, wel moet de huurder 21 jaar of ouder zijn.
Vanaf eind juni liggen ook de motorboten op de nieuwe locatie aan het Gooimeer. Als u door Almere wilt varen kunt u de grote sluis in Almere Haven door, die wordt de hele dag bedient, als u daar doorheen gaat komt u op de binnenwateren en kunt u heel Almere verkennen en bewonderen vanaf het water.
Een waterkaartje kunt u van ons lenen.

Prijzen & tijden huur motorboot:

Motorboot 6 personen met stuur
€ 75,- voor een ochtend van 9.00 tot 12.00 uur
€ 90,- voor een middag van 13.00 tot 17.00 uur
€ 155,- voor een hele dag van 9.00 tot 17.00 uur

Prijzen zijn inclusief benzine

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.


Kano huren? Haddock verhuurt verschillende soorten!

Haddock Watersport beschikt over een groot assortiment 1-persoons, 2-persoons en Canadese (3-persoons) kano’s en Zippy’s waarmee u Almere kunt ontdekken vanaf het water op een sportieve, maar toch ontspannen manier.
Een Zippy is een zeer stabiele kano waar je meer op dan in zit, deze hebben we in 1-persoons en 2-persoons variant.

Het is ook mogelijk een trailer met kano’s of Zippy’s te huren op een andere locatie. U kunt de trailer zelf ophalen bij Haddock of laten bezorgen door een van onze medewerkers op de gewenste locatie.
Op de kanotrailer liggen dan 8 kano’s of Zippy’s, dit is een mix van 1-persoons en 2-persoons modellen.

Prijzen & tijden kano verhuur:

1-persoons kano of zippy € 10,- per uur / € 15,- per halve dag / € 25,- per hele dag
2-persoons kano of zippy € 15,- per uur / € 25,- per halve dag / € 35,- per hele dag
Canadese kano € 20,- per uur / € 30,- per halve dag / € 40,- per hele dag

Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 of 13.00 tot 17.00 uur
Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur

Reserveren van kano’s kan alleen per halve of hele dag, voor een uur kunt u niet reserveren, maar we hebben bijna altijd kano’s op voorraad.

Huur trailer met kano’s voor maximaal 12 personen: € 200,- per dag(deel) bij zelf ophalen en terugbrengen of € 280,- per dag(deel) inclusief bezorgen en ophalen binnen Almere.
Prijzen zijn inclusief peddels en indien gewenst gebruik van zwemvesten.
Prijzen voor bezorging buiten Almere op aanvraag.


Teamuitje of familiedag? Huur een grote sloep!

Heeft u iets te vieren en wilt u lekker het water op met een groep? Wat dacht u van een vaartocht door Almere met een grote sloep?! Haddock verhuurt twee omgebouwde reddingssloepen voor maximaal 25 personen waarmee prachtige tochten door Almere gevaren kunnen worden. Uitermate geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld uw familiedag, personeelsuitje of huwelijksfeest.

De sloepen liggen vanaf mei 2019 in Almere Haven bij watersportvereniging WSV (Sluiskade 11). Dat is in principe ook de plaats waar u de sloep kunt ophalen, maar we kunnen de sloep ook voor u naar een andere locatie brengen.

Prijzen huur sloep:

Sloep voor maximaal 25 personen: € 195,- voor het eerste uur en € 80,- per volgend uur
U kunt de sloep vanaf de duur van minimaal 1 uur huren op elke dag en tijd op basis van beschikbaarheid.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.
U mag zelf drankjes en hapjes meenemen, wij raden dan aan er rekening mee te houden dat de ruimte in de boot beperkt is.
Wilt u de drankjes en/of hapjes aan boord door ons laten verzorgen? Stuur ons een mail of bel met de wensen en eventueel het budget, dan doen wij een passend voorstel.


Algemene informatie & reserveren:

  • Voor het huren van zeilboten en motorboten is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
  • Voor het huren van een sloep is minimaal 3 dagen van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 250,- contant mee te nemen.
  • Motorboten en sloepen verhuren wij alleen aan personen van 21 jaar en ouder.
  • De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven, daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren. U vaart met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ruime ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
  • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbegrepen bij de huurprijs.
  • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient echter contant te worden voldaan en kan niet gepind worden of verrekend worden met het huurbedrag!

Heeft u vragen over onze verhuur of wilt u reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 – 5330646 of stuur een e-mail naar info@haddockwatersport.nl