Met vrienden, familie of collega’s een dagje het water op? Bij Haddock bootverhuur kunt u zeilboten, kano’s, SUP’s en windsurfmateriaal huren!
De kano’s, SUP-planken en windsurfmaterialen verhuren we vanaf het surfstrand aan de Gooimeerdijk in Almere Haven, onze zeilboten type Valk liggen in het centrum van Almere Haven.

Zeilboot type Valk 

Vanwege technische problemen zijn wij gestopt met de verhuur van Poly valken. Voor de huur van een valk aan het gooimeer kunt u terecht bij Ijselmeerzeilers.nl

Onze Valken zijn wel met instructeur te huur voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, schoolactiviteit of privéles zeilen voor volwassenen, informatie daarover vind u op de pagina zeilen in Valken.

Zwaardboot Laser Pico

Een Laser Pico is een open zwaardboot die geschikt is om met één volwassene of twee kinderen in te zeilen. De boot heeft een grootzeil en een fok. De Laser Pico is een snelle, sportieve boot, zeilervaring in een soortgelijk type boot is voor het huren hiervan een vereiste. Natuurlijk is het mogelijk om bij de Laser ook een wetsuit te huren, het gebruik van zwemvesten is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen & tijden huur zeilboot Laser Pico:

€25,- voor één uur
€60,- voor een halve dag
€75,- voor een hele dag

Prijzen huur wetsuit
€10,- voor een halve dag
€15,- voor een hele dag

Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 uur of 13.00 tot 17.00 uur
Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur

Windsurfmateriaal

Wil je graag een halve of hele dag windsurfen en heb je wel de nodige ervaring maar geen eigen materiaal? Bij Haddock verhuren we windsurfmateriaal voor beginners en gevorderden. We hebben zeilen van 1,5 m2 t/m 8,0 m2 .
Heb je nog nooit gewindsurft maar wil je het graag een keer proberen dan bieden wij diverse cursussen en privélessen aan, waar je alleen of samen met wat vrienden voor kan inschrijven. Om een afspraak te maken voor een privéles bel 036-5330646 of stuur een mailtje naar info@haddockwatersport.nl met je telefoonnummer dan nemen wij contact met je op.

Prijzen & tijden huur Windsurf materiaal

€25,- voor een uur
€60,- euro voor een halve dag
€75,- euro voor een hele dag

Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 uur of 13.00 tot 17.00 uur
Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur

De mogelijkheden en tarieven voor het huren van kano’s en SUP-planken vind u op de pagina Kano’s & SUP’s


Algemene informatie & reserveren:

  • Voor het huren van zeilboten  is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
  • De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven, daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren. U vaart met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ruime ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
  • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbegrepen bij de huurprijs.
  • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient contant te worden voldaan en kan niet gepind worden of verrekend worden met het huurbedrag!

Heeft u vragen over onze verhuur of wilt u reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 – 5330646 of stuur een e-mail naar info@haddockwatersport.nl