Met vrienden, familie of collega’s een dagje het water op? Bij Haddock bootverhuur kunt u zeilboten, kano’s, SUP’s en sloepen huren! Ook verhuren wij boottrailers.

Sinds 1 mei 2019 is Zeilschool Haddock gevestigd in Almere Haven, waar we zijn ingetrokken in het pand van Windsurfvereniging Centraal aan de Gooimeerdijk en het surfstrand, ons adres is:

Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere Haven

De kano’s en SUP-planken verhuren we vanaf bovenstaande locatie, onze zeilboten type Valk liggen in het centrum van Almere Haven.

Voor het vervoeren van motor- en zeilboten hebben wij diverse boottrailers te huur, ook kunnen wij uw boot voor u vervoeren, te water laten of uit het water halen met een van de boottrailers.
Meer informatie hierover en specificaties van de verschillende trailers vind u op de pagina boottrailer huren.

Zeilboot huren? Een Valk is de perfecte boot voor een dagje uitwaaien op de Randmeren!

Een Valk is een open 5-persoons kielboot met een ruime kuip die speciaal ontworpen is voor zeilscholen en verhuurbedrijven. Deze boot is door zijn geweldige zeileigenschappen favoriet bij veel watersporters.
De Valken van Haddock liggen in het centrum van Almere Haven, vanaf daar kunt u gelijk het Gooimeer op.
Huurders dienen eerst even bij de locatie van Haddock aan de Gooimeerdijk (adres zie boven) langs te komen om een huurcontract in te vullen, te betalen en peddels en zwemvesten op te halen. Vanaf daar is het nog geen 5 minuten met de auto naar de Valken.
Misschien overbodig om te vermelden, maar voor het huren van een Valk is ruime zeilervaring in dit type zeilboot een vereiste!
U kunt een Valk doordeweeks voor een hele dag of avond huren, in het weekend verhuren we de Valken alleen per hele dag.
Wilt u meerdere dagen gaan zeilen dan is het mogelijk een dektent bij de Valk te huren voor een meerprijs van € 5,- per dag. Met de dektent erover kan er in een Valk geslapen worden.

Prijzen & tijden huur zeilboot Valk:

€ 60,- per dag doordeweeks
€ 70,- per dag in het weekend
€ 40,- per avond

Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
Avond huren = 18.00 tot 21.00 uur, alleen doordeweeks

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Onze Valken zijn ook met instructeur te huur voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of privéles zeilen voor volwassenen, informatie daarover vind u op de pagina zeilen in Valken.

Laser Pico

Een Laser Pico is een open zeilboot waar je met één volwassene of twee kinderen in kan zeilen. De boot heeft een grootzeil en een fok. Het is de perfecte boot om met harde wind te gaan zeilen aangezien hij makkelijk weer overeind wordt getrokken als je bent omgeslagen. Natuurlijk verhuren wij bij de Lasers ook wetsuits, zwemvesten zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijzen & tijden huur zeilboot Laser Pico:

€20,- voor één uur
€50,- voor een halve dag
€70,- voor een hele dag

Prijzen wetsuits
€5,- voor een halve dag
€10,- voor een hele dag

Windsurfmateriaal

Wil je graag een halve dag of een dagje windsurfen maar heb je zelf niet het materiaal. Bij Haddock verhuren we windsurfmateriaal voor beginners en gevorderden. We hebben zeilen van 1,5m2 t/m 8,0m2 . Heb je nog nooit gewindsurft maar wil je het graag een keer proberen dan bieden wij privélessen aan, waar je alleen of samen met wat vrienden voor kan inschrijven. Om een afspraak te maken voor een privéles bel 036-5330646 of stuur een mailtje naar info@haddockwatersport.nl met je telefoonnummer dan nemen wij contact met je op.

Prijzen & tijden huur Windsurf materiaal

€20,- voor een uur
€50,- euro voor een halve dag
€70,- euro voor een hele dag


Motorboot huren
I.v.m. de vele groei van waterplanten hebben we op dit moment geen motorboten in de verhuur.

( Teamuitje of familiedag? Huur een grote sloep! )
Tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. Coronamaatregelen

Heeft u iets te vieren en wilt u lekker het water op met een groep? Wat dacht u van een vaartocht door Almere met een grote sloep?! Haddock verhuurt twee omgebouwde reddingssloepen voor maximaal 25 personen waarmee prachtige tochten door Almere gevaren kunnen worden. Uitermate geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld uw familiedag, personeelsuitje of huwelijksfeest.

De sloepen liggen vanaf mei 2019 in Almere Haven bij watersportvereniging WSV (Sluiskade 11). Dat is in principe ook de plaats waar u de sloep kunt ophalen, maar we kunnen de sloep ook voor u naar een andere locatie brengen.

Prijzen huur sloep:

Sloep voor maximaal 25 personen: € 195,- voor het eerste uur en € 80,- per volgend uur
U kunt de sloep vanaf de duur van minimaal 1 uur huren op elke dag en tijd op basis van beschikbaarheid.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.
U mag zelf drankjes en hapjes meenemen, wij raden dan aan er rekening mee te houden dat de ruimte in de boot beperkt is.
Wilt u de drankjes en/of hapjes aan boord door ons laten verzorgen? Stuur ons een mail of bel met de wensen en eventueel het budget, dan doen wij een passend voorstel.


Algemene informatie & reserveren:

  • Voor het huren van zeilboten en motorboten is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
  • Voor het huren van een sloep is minimaal 3 dagen van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 250,- contant mee te nemen.
  • Motorboten en sloepen verhuren wij alleen aan personen van 21 jaar en ouder.
  • De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven, daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren. U vaart met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ruime ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
  • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbegrepen bij de huurprijs.
  • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient echter contant te worden voldaan en kan niet gepind worden of verrekend worden met het huurbedrag!

Heeft u vragen over onze verhuur of wilt u reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 – 5330646 of stuur een e-mail naar info@haddockwatersport.nl