Windsurfmateriaal

Wil je graag een halve of hele dag windsurfen en heb je wel de nodige ervaring maar geen eigen materiaal? Bij Haddock verhuren we windsurfmateriaal voor beginners en gevorderden. We hebben zeilen van 1,5 m2 t/m 8,0 m2 .
Heb je nog nooit gewindsurft maar wil je het graag een keer proberen dan bieden wij diverse cursussen en privélessen aan, waar je alleen of samen met wat vrienden voor kan inschrijven. Om een afspraak te maken voor een privéles bel 036-5330646 of stuur een mailtje naar info@haddockwatersport.nl met je telefoonnummer dan nemen wij contact met je op.

Prijzen & tijden huur Windsurf materiaal

€25,- voor een uur
€60,- euro voor een halve dag
€75,- euro voor een hele dag

Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 uur of 13.00 tot 17.00 uur
Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur

De mogelijkheden en tarieven voor het huren van kano’s en SUP-planken vindt u op de pagina Kano’s & SUP’s


Algemene informatie & reserveren:

  • Voor het huren van zeilboten  is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
  • De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven, daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren. U vaart met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ruime ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
  • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbegrepen bij de huurprijs.
  • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient contant te worden voldaan en kan niet gepind worden of verrekend worden met het huurbedrag!

Heeft u vragen over onze verhuur of wilt u reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 – 5330646 of stuur een e-mail naar info@haddockwatersport.nl