Aanbieding Meivakantie

140.00

Uitverkocht

In de meivakantie bieden we twee keer een watersportprogramma van drie dagen aan voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens deze cursus gaan de cursisten elke ochtend een andere land- of wateractiviteit doen. Het ochtendprogramma kan o.a. uit de volgende activiteiten bestaan: windsurfen, kanoën, suppen, 6-kamp en vlot bouwen. Tussen de middag gaan we gezellig met z’n allen lunchen. ’s Middags gaan we zeilen in de Valk en de Optimist.

CODE: WK-1 Categorie:

Beschrijving

Maak gebruik van onze aanbieding en kom watersporten bij zeilschool Haddock in de meivakantie! Zeilschool Haddock bied twee keer een watersportprogramma van drie dagen aan voor kinderen vanaf 7 jaar.

Tijdens deze cursus gaan we elke ochtend een andere land- of wateractiviteit doen met de cursisten. Het programma wordt afgestemd op de weersomstandigheden en kan o.a. uit de volgende activiteiten bestaan: windsurfen, kanoën, suppen, 6-kamp en vlot bouwen.

Tussen de middag gaan we gezellig met z’n allen lunchen, de lunch is inbegrepen bij de prijs.

Na de lunch gaan we zeilen in de Optimist en/of de Valk. Ook bij de keuze van het soort zeilboot waarin we het water op gaan speelt het weer een grote rol.
Waait het wat harder dan gaan we het water op in Valken, waarbij de instructeurs bij de kinderen aan boord zitten. Is de wind matig dan gaan de kinderen ieder in een eigen bootje, de Optimist, het water op. Natuurlijk wisselen we hierin zoveel mogelijk af zodat de cursisten het zeilen in beide boten kunnen ervaren.

Alles gaat op een ontspannen manier, het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben en met mooie verhalen over de beleefde avonturen thuis komen.

We hebben in de meivakantie twee van deze cursussen ingepland. De eerste loopt van dinsdag 28 t/m donderdag 30 april en de tweede van woensdag 6 t/m vrijdag 8 mei 2020.
De volledige cursusagenda met tijden en prijzen kunt u vinden op de pagina cursusagenda.

Go to Top