Aanbieding Meivakantie

175.00

In de meivakantie bieden we een watersportprogramma van drie dagen aan voor kinderen vanaf 7 jaar. ‘s Ochtends worden er verschillende land- en wateractiviteiten gedaan zoals kanoën, suppen, vlot bouwen en als het weer het toe laat windsurfen en ‘s middags gaan we zeilen in de Optimist en de Valk.

CODE: WK-1-1 Categorie:

Beschrijving

Maak gebruik van onze aanbieding en kom watersporten bij zeilschool Haddock in de meivakantie! Zeilschool Haddock biedt een watersportprogramma van drie dagen aan voor kinderen vanaf 7 jaar.

Tijdens deze cursus gaan we elke ochtend een andere land- of wateractiviteit doen met de cursisten. Het programma wordt afgestemd op de weersomstandigheden en kan o.a. uit de volgende activiteiten bestaan: windsurfen, kanoën, suppen, 6-kamp en vlot bouwen.

Na de lunch gaan we zeilen in de Optimist en/of de Valk. Ook bij de keuze van het soort zeilboot waarin we het water op gaan speelt het weer een grote rol. Waait het wat harder dan gaan we het water op in Valken, waarbij de instructeurs bij de kinderen aan boord zitten. Is de wind matig dan gaan de kinderen ieder in een eigen bootje, de Optimist, het water op. Natuurlijk wisselen we hierin zoveel mogelijk af zodat de cursisten het zeilen in beide boten kunnen ervaren.

Alles gaat op een ontspannen manier, het allerbelangrijkste voor ons is dat de kinderen vooral heel veel plezier hebben en met mooie verhalen over de beleefde avonturen thuis komen.

Extra informatie

Data

maandag 6 t/m woensdag 8 mei, 09:00 – 16:00 uur

Ga naar de bovenkant