Feestlocatie Haddock Almere

Heeft u iets te vieren? Ook op de nieuwe locatie verzorgt Haddock graag uw feestavond, familiedag, personeelsuitje of jubileum.
Afhankelijk van de gelegenheid kunt u bij ons o.a. een feestavond, lunchbuffet, high tea, barbecue of buffet boeken.
Wij verzorgen uw feest of bijeenkomst graag helemaal afgestemd op uw wensen. Dat betekend dat u natuurlijk volledige inspraak heeft in de te serveren hapjes, drankjes en maaltijden. We overleggen graag met u over een thema en bereiden alles in onze eigen keuken, van stamppotbuffet tot barbecue en van ontbijt tot nachtelijke snack.

Beachbar Haddock

In het voorjaar van 2019 heeft Haddock Horeca zijn intrek genomen in het pand van Windsurfvereniging Almere Centraal aan het surfstrand in Almere Haven. De gezellige beachbar wordt sindsdien gerund door onze horecatoppers.
De bar ligt aan het strand waar tijdens het watersportseizoen fanatiek gewindsurft wordt, wat een spectaculair uitzicht oplevert. Op het strand zijn picknicktafels, bedjes en een volleybalnet waar de gasten gebruik van kunnen maken.
De beachbar kan afgehuurd worden voor feesten met een aantal tot 50 gasten of u kunt met een kleiner gezelschap komen borrelen of eten.
Beachbar Haddock is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Activiteiten

Naast de verzorging van de nodige hapjes en drankjes bieden wij ook allerlei mogelijkheden om uw feest, familiedag, zakelijke bijeenkomst of personeelsuitje te combineren met een boottocht of sportief programma. Mogelijkheden hiervoor zijn o.a. sloep varen, kanotocht, suppen, windsurfen en zeilen. Meer informatie en prijzen vind u op de pagina Activiteiten.
Natuurlijk is het ook mogelijk (een deel van) de beachbar te huren voor uw eigen workshop of cursus of een activiteit of evenement organiseren op ons terrein.

Offerte aanvragen

Wilt u uw feest door ons laten verzorgen? Dan maken wij graag een afspraak met u op locatie, zodat we alles persoonlijk met u kunnen bespreken. Aan de hand daarvan kunnen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen. Een afspraak maken kan telefonisch via 036 – 5330646 of per mail: info@haddockwatersport.nl.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht.