Vergaderlocatie aan het strand!

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen, netwerken, brainstormen of een workshop te organiseren? En zoekt u een plek die net even anders is dan de gemiddelde vergaderkamer op kantoor? Onze beachbar ligt aan het surfstrand van Almere Haven en kan afgehuurd worden voor een vergadering tot ca. 15 personen voor een dag of dagdeel.
Vanaf onze beachbar kijkt u uit op het strand en het Gooimeer, waar allerlei scheepvaartverkeer en de nodige watersporters voorbij komen.
Wij verzorgen koffie, thee en een lekkere lunch en natuurlijk kan er afgesloten worden met een borrel of diner.
Ook een flipover en/of beamer met projectiescherm kunnen we voor u regelen.

Natuurlijk behoort ook een combinatie van vergaderen en ontspanning, of juist een actief programma tot de mogelijkheden.
Wat dacht u van een ochtend vergaderen, gevolgd door een stevige lunch en daarna uitbuiken op een van onze sloepen met een lekkere borrel aan boord?
Of een paar uur brainstormen, gevolgd door een uitdagende activiteit als windsurfen of zeilen en afsluiten met een heerlijke barbecue op ons terras!

De locatie is gunstig gelegen aan de Gooimeerdijk, waar voldoende en gratis parkeergelegenheid is. Voor wie met het openbaar vervoer komt is er een bushalte op 10 minuten lopen. In een kwartiertje loopt u naar het centrum van Almere Haven.

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of eens een kijkje komen nemen? Wij geven u graag meer info, telefonisch zijn wij bereikbaar via 036 – 5330646 of per email: info@haddockwatersport.nl