Nog voor de officiële sluiting van onze locatie aan ’t Weerwater een feit was en terwijl de laatste spullen nog verhuisd werden naar de nieuwe locatie aan het Gooimeer, stonden er op maandagochtend 29 april jl. alweer 17 enthousiaste en trouwe watersportertjes klaar voor de aftrap van het watersportseizoen bij Haddock 2.0!

En wat hadden we een mazzel met het weer die eerste dag! Met een heerlijk zonnetje en een bescheiden windje kon het nieuwe vaarwater rustig aan verkend worden. Al valt het afscheid van onze oude locatie aan ’t Weerwater zwaar bij zowel het personeel als de cursisten die daar al jaren kwamen, we zijn blij dat we op deze mooie nieuwe plek de zeilschool verder kunnen laten bestaan en zien gelukkig alweer veel bekende gezichten.

Kom je ook watersporten bij Zeilschool Haddock deze zomer? Kies een leuke cursus uit, schrijf je in  en dan zien we je snel!

Benieuwd naar onze nieuwe locatie? Op Zaterdag 15 juni 2019 kan je komen kijken, uitproberen, beleven, snuffelen en spetteren tijdens Haddocks Housewarming van 12.00 tot 16.00 uur. Meer info volgt!

Het nieuwe adres is:

Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere Haven