Watersportseizoen 2019 zit er voor Zeilschool Haddock, de cursussen zijn allemaal afgelopen en de boten worden klaargemaakt voor hun winterslaap.
Wat is er veel gebeurd het afgelopen half jaar! Na een hectische, emotionele en logistiek enorme verhuizing konden we eind april starten met de eerste cursussen op het Gooimeer. Gelukkig zijn er heel veel cursisten mee verhuist en kwamen er ook een hoop nieuwe gezichten bij.

De samenwerking met Windsurfvereniging Almere Centraal verliep soepel en dankzij de scouting konden we voor de cursisten die op watersportkamp kwamen een mooi thuishonk regelen. En naast het scoutinggebouw zetten we elke week een aantal tipi’s op, echte indianententen, waar de kinderen in sliepen.
Al met al hebben we een superfijn eerste watersportseizoen gedraaid op de nieuwe locatie aan het surfstrand in Almere Haven.

Wij willen alle cursisten, ouders en instructeurs bedanken voor een mooie zomer. De wintermaanden gaan we gebruiken om nieuwe plannen te maken en we kijken alweer uit naar watersportseizoen 2020!

De cursusagenda voor 2020 zal naar verwachting begin 2020 weer online staan en op de deurmat vallen bij de cursisten van afgelopen jaar.
Heeft u in de tussentijd vragen over onze zeilschool dan kunt u altijd even mailen naar info@haddockwatersport.nl of bellen: 036 – 5330646, we zijn in de wintermaanden gewoon 7 dagen per week bereikbaar.