Bent u op zoek naar een sportief, origineel en zomers teamuitje, invulling voor een sportdag, een activiteit voor een familiedag of vrijgezellenuitje? Bij Zeilschool Haddock kunt u een kennismakingsles windsurfen boeken!
Deze activiteit is geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar en/of volwassenen. Er wordt gewindsurft op het Gooimeer, vanaf het surfstrand in Almere Haven.

De instructeur van Haddock geeft eerst een korte theorieles op de kant. Daarna laten we de deelnemers kennis maken met de surfplank en het windsurfzeil en gaan de deelnemers zo snel mogelijk het water op. Door o.a. evenwichtsoefeningen op de plank, het zeil uit het water hijsen, feeling te krijgen met de wind en het water en natuurlijk veel te oefenen zullen de cursisten steeds een stapje verder komen.

Windsurfmateriaal, wetsuits en zwemvesten zijn in alle maten beschikbaar. De deelnemers hoeven zelf alleen zwemkleding, een handdoek en waterschoenen of een paar oude gympen die nat mogen worden mee te nemen.

  • Een kennismakingsles windsurfen is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen
  • Minimaal aantal deelnemers windsurfles: 6
  • Maximaal aantal deelnemers windsurfles: 12
  • Duur van de kennismakingsles: 3 uur
  • De kosten bedragen € 250,- voor maximaal 8 deelnemers. Boven de 8 personen komt daar € 25,- per extra deelnemer bij.

Een kennismakingsles windsurfen kan ook geboekt worden als kinderfeestje, kijk hiervoor op de pagina kinderfeestjes. Tevens geven wij cursussen windsurfen bestaande uit 3 of 5 lessen, hiervoor kunt u kijken op de pagina’s windsurfcursus en cursusaanbod Zeilschool Haddock.

Heeft u vragen of wilt u deze activiteit bij ons boeken, dan kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 036 – 5330646, via de mail: info@haddockwatersport.nl of via het contactformulier.