Haddock Watersport Activiteiten

Jarenlang heeft Haddock op de locatie aan ’t Weerwater watersportactiviteiten, survivals, sportdagen en evenementen georganiseerd voor scholen, familiefeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen en andere groepen. Of we aanvragen voor groepen van 4 of 400 personen binnen kregen maakte daar niet uit, jong of oud, een uurtje of een hele dagmét of zonder catering, wij maakten altijd een programma op maat. 

Door de verhuizing (meer info daarover vind u op de pagina zeilschool of lees het complete verhaal over Haddock op de pagina geschiedenis) naar Almere Haven kunnen wij niet alle activiteiten meer precies zo aanbieden als op de oude locatie en is met name de binnenruimte een stuk kleiner dan voorheen, maar we denken nog steeds heel graag met u mee voor de invulling van een actieve watersportdag. 

De volgende activiteiten kunnen wij nog steeds voor u verzorgen op de nieuwe locatie:  

zeilen valk

Zeilen in Valken

Wij organiseren zeil- & surflessen, watersport- & zeilkampen, kinderfeestjes en diverse andere activiteiten.

kanotocht

Kanotochten

Centraal gelegen jachthaven aan ‘t Weerwater in Almere Stad en verhuur van motorbootjes, zeilboten, kano’s.

windsurfen

Windsurfen

Wij organiseren zeil- & surflessen, watersport- & zeilkampen, kinderfeestjes en diverse andere activiteiten.

huur sloep

Sloep varen

Wij organiseren zeil- & surflessen, watersport- & zeilkampen, kinderfeestjes en diverse andere activiteiten.

boogschieten

Kinderfeestjes

Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeest voor uw jarige zoon of dochter? Dan bent u bij Haddock in Almere aan het juiste adres!

Activiteit op maat

Al jaren verzorgt Haddock watersportactiviteiten, survivals en evenementen voor scholen, familiefeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen en andere groepen.

Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste en ervaren instructeurs van Haddock. 

Een activiteitenprogramma kan altijd gecombineerd worden met drankjes, hapjes en/of maaltijden verzorgt door ons horecateam, alleen hebben we daar geen aparte zalen meer voor op de nieuwe locatie en is de ruimte in het nieuwe restaurant beperkt. 

Komt u met een wat grotere groep dan kunnen we eventueel wel extra tenten opzetten of het overdekte terras reserveren en indien nodig verwarmen, alle opties zijn bespreekbaar 

Heeft u interesse in één van onze activiteiten dan vinden wij het prettig als u contact met ons opneemt en nodigen we u graag uit op locatie, dan kunnen we onder het genot van een kop koffie of een biertje alles persoonlijk met u doornemen en aan de hand daarvan een offerte opstellen.      

U kunt ons telefonisch bereiken via 036  5330646 of een mail sturen naar info@haddockwatersport.nl 

Bij alle watersportactiviteiten is het dragen van een zwemvest verplicht en kan er alleen deelgenomen worden door personen die in bezit zijn van een zwemdiploma. Vanzelfsprekend zorgen wij voor voldoende zwemvesten.