SunSet Sup Clinic

10.0050.00

SunSet Sup Clinic

Suppen is de afgelopen jaren razend populair geworden en wij snappen wel waarom, er is eigenlijk geen relaxtere manier om het water op te gaan en toch een workout te krijgen. Een ideale manier om op de prachtige wateren van Almere de week af te sluiten terwijl de zon langzaam naar beneden zakt.

Data: zondag 26 mei, zondag 2 juni en zondag 9 juni
Tijd: 19:00 – 21:00

Onder leiding van één van onze instructeurs krijgen de deelnemers een korte uitleg over balans houden op de sup en het peddelen. Daarna gaan we het water op en maken we een tocht op het water. Elke keer zal de clinic op een andere locatie zijn, achtereenvolgens het surfstrand, het Kromsloterpark en de Noorderplassen.

Heb je een eigen sup plank en zou je graag mee willen? Dat kan uiteraard. Het is mogelijk om mee te suppen tegen gereduceerd tarief als je je eigen sup plank meeneemt.

Kosten: €20,- per keer, of €50,- voor 3x.

Kosten met eigen plank: €10,- per keer, of €25,- voor 3x.

CODE: WK-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

SunSet Sup Clinic

Heb jij nog nooit gesupt en zou jij het graag een keer willen proberen, of heb je wel eens gesupt maar geen eigen plank, doe dan mee met deze drie daagse SunSet Sup Clinic. Op drie zondagen ga je onder leiding van een instructeur het water op om een klein tochtje maken op drie verschillende locaties. Geniet van Almere in al haar natuurschoon bij een ondergaande zon.

De locaties zijn:
Het Gooimeer: adres: Surfstrand haven 2
Het Kromsloterpark: adres: Bergplaats 1359
De Noorderplassen: adres: Von Draisweg

Extra informatie

Data

zondag 26 mei, zondag 2 juni, zondag 9 juni, zondag 26 mei, zondag 2 juni, zondag 9 juni, Zondag 26 mei (met eigen sup plank), Zondag 2 juni (met eigen sup plank), Zondag 9 juni (met eigen sup plank), zondag 26 mei, zondag 2 juni, zondag 9 juni (met eigen sup plank)

Ga naar de bovenkant